Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious - MrsPip Dot Com

Wednesday, 9 January 2019

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

hi there, mrs pip tengah berfikir untuk membingkaikan memori gambar anak-anak mrs pip. ada few choices yang mrs pip fikir iaitu sama ada untuk print gambar dan letak dalam bingkai, atau buat ceramic tiles atau buat canvas print.  so hari tu ada blogger yang share gambar family dia buat canvas print , terus gulp gulp yes I want that >>>> the canvas print!

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

mrs pip memang lebih prefer buat canvas print secara online coz ianya hassle free tak perlu keluar rumah, dan lagi BEST kita boleh DIY canvas print sendiri mengikut kreativiti masing masing hanya secara online. 

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

so kalau nak buat DIY canvas print ni, senang saja, PRINTCIOUS kan ada. PRINTCIOUS merupakan laman web yang menyediakan perkhidmatan DIY your own gift, dan mempunyai pelbagai pilihan antaranya  boleh DIY T-Shirt printing, mug, fridge magnet, photo tiles, baby romper dan banyak lagi.


Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

selain dari DIY sendiri, sekiranya korang tiada design idea, worry no kerana PRINTCIOUS juga menyediakan pelbagai design idea yang korang boleh pilih megikut citarasa korang sendiri ... seperti mrs pip yang teringin untuk buat canvas print, mrs pip boleh pilih design yang sedia ada di PRINTCIOUS, atau pilih "create your own" , iaitu mrs pip design ikut kehendak mrs pip ...

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

nak buat pun senang. hanya perlu pilih canvas print, kemudia pilih sama ada nak bentuk square ata rectangle dan pilih saiz , kemudian klik "create your own", dan lepas itu klik "start designing" seperti gambar di atas.

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

mengikut kreativiti kamu, bolehlah masukkan image yang bersesuaian ... design tool di PRINTCIOUS ni sangat user friendly, memang mudah untuk digunakan.

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

gambar di atas merupakan antara gambar-gambar pilihan mrs pip. Ianya gambar baby Nami yang diapit oleh Iman dan Amin ... love to watch the bonding between three of them #mythreenyawa #bromance T_T

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

dah puas hati dengan design korang tadi, bolehlah klik "done" , kemudian klik "add to cart" , dan korang boleh sama ada terus membuat pembayaran atau memilih untuk "continue shopping" barangan lain di PRINTCIOUS.

Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious

satu canvas prnt square ni berharga RM89.70 , tetapi sekarang ni PRINTCIOUS memberikan diskaun hebat sebanyak 40% potongan harga dengan menggunakan kod "YEAR2019" , wow memang banyak penjimatan kan.

ini bukan kali pertama mrs pip menggunakan perkhidmatan PRINTCIOUS tau ... sebelum ni mrs pip pernah menggunakan perkhidmatan PRINTCIOUS untuk



dan ini apa yang PRINTCIOUS katakan mengenai Canvas Print :-
v
v
v
v
v
TURN YOUR MEMORIES INTO A FABULOUS CANVAS PRINT IN MALAYSIA
  • They say that a picture is worth more than a thousand words. It is therefore natural to expect you and the people you love to have some pictures that you hold close to you and treasure. Of course, you could choose to walk into any regular shop in Malaysia and get yourself a photo frame to compensate that but why choose photo frame when you can have a personalised canvas print in Malaysia as a long lasting keepsake?
  • Creating your own canvas print in Malaysia is definitely a great option to ensure your memories last forever due to their durability. Unlike normal pictures that are printed on regular papers, pictures printed on canvas are printed on a very durable material and this means that they can last for decades or even centuries without losing any of their original details or beauty. Comes in two great sizes, our rectangle photo canvas is a perfect fit for you to create a family portrait as a centerpiece in your living room.
  • Another reason why creating a canvas poster is a better option than printing on regular paper in Malaysia is because of the aesthetic value that comes with the latter option. Our online canvas maker allows you to choose from a variety of ready-made templates and canvas backgrounds and therefore this allows you to print canvas posters that are more impressive and which have greater visual appeal.
  • Do you know that our canvas print in Malaysia also stands as a great gift for anyone? Whether you want to gift your loved ones a couple themed canvas or to gift your beloved mother a love themed canvas to convey your wishes to your darling mother; we assure you that we will never disappoint you with our high-quality canvas printing that surely will impress your recipients the moment you present them with our unique customised canvas.
selain PRINTCIOUS MALAYSIA, korang boleh layari PRINTCIOUS Australia dan Singapore , dan berikut merupakan laman web rasmi PRINTCIOUS :-


jadi, kalau korang pun seperti mrs pip yang sedang berfikir untuk membuat canvas print sama ada untuk diberikan kepada ahli keluarga, rakan dan orang tersayang,, atau untuk kegunaan sendiri, so apa kata korang layari laman web PRINTCIOUS.

cheers.

26 comments:

  1. wah kalau mcm ni byk lah idea kalau nka buat hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Printcious, byk juga pilihan yg boleh dibuat ...

      Delete
  2. slalu nmpk iklan je xpenah cuba service printious ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Pip try mcm2 kat Printcious ni, lepas ni nak buat canvas print pula, insya allah.

      Delete
  3. Penah buat kat printcious beberapa kali..okey, hasil dia..kalau jenis kreatif, lagi cun..kita tangan tak baper nak kreatif..so hasil dia so so je..boleh la...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip pun tak kreatif sgt, simple2 ni bolehlah buat.

      Delete
  4. lama jugak tak order kat printcious. selalu dpt email discount tapi lupa guna 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 no idea nak buat apa kan, sampai lah diskaun tu expire...

      Delete
  5. Belum pernah lagi try canvas print dekat sini..nanti nak try lah juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pip pun 1st time try nak buat canvas print ni...

      Delete
  6. printcious mmg menarik.. busyra dh lama x order disini..

    ReplyDelete
  7. banyak sangat pilihan, rasa nak buat semua je. buat kenangan katakan

    ReplyDelete
  8. Banyak pilihan
    Harganya tak taulah ok ke tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga lepas diskaun kira affordable juga ni wp ..

      Delete
  9. dahlah mudah, cantik pula tu.. boleh personalize tu yang best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau yang kreatif, mmg cantiklah buat brg2 personalized ni...

      Delete
  10. Senang rupanya. Guna hp pun boleh kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la ana, senang ja nak buat .. Kena kreatif nak letak gambar mcm mana ..

      Delete
  11. Dah cuba dah sebelum ni cuma kali ni nak try guna phone la pula

    ReplyDelete
  12. Rabia Baru sign up akaun tu. Tak design lagi

    ReplyDelete
  13. nampak menarik. Banyak pilihan dan sangat kreatif.

    follower yang ke #369

    http://www.imaginasiklasik.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi tq follow sini... done follow kamu juga. nice bah blog kamu.

      Delete