Anniversary mug dari Printcious - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 20 November 2017

Anniversary mug dari Printcious

hi there, terjebak lagi dengan barangan dari PRINTCIOUS.COM ni ... kalau sebelum ni mrs pip dah buat fridge magnet dan mouse pad dari printcious, kali ni mrs pip buat anniversary mug pula. untuk design anniversary mug, mrs pip pilih design yang sedia ada di printcious, dan letakkan personalised caption. anniversary mug dari printcious ni mrs pip pilih outer - cusomized selected design, dan inside mug and handle - red color. banyak pilihan hadiah menarik untuk anniversary yang korang boleh pilih kat printcious ni, memang rambang mata dibuatnya. untuk anniversary mug dari printcious ni, mrs pip dapat secara PERCUMA menggunakan promo voucher code yang printcious offer di facebook bulan lepas, cuma perlu bayar postage sahaja. 

Anniversary mug dari Printcious
Anniversary mug dari Printcious
p/s: rajin rajin check facebook printcious untuk dapatkan barangan percuma! yeah.

asalnya nak letak gambar mrs pip and mr.Husband, ya lah kan, nama pun anniversary mug, tapi mug ni mrs pip nak hadiahkan untuk mr.Husband, so nak buat yang simple saja, ternampaklah salah satu design yang disediakan di printcious dan nampak menaik bagi mrs pip, terus pilih design tanpa banyak fikir, dan tambah few wording sahaja untuk personalised kan mug ni menjadi hak milik mrs pip. cukuplah sekadar HAPPY ANNIVERSARY, Merphin 1712. Merphin tu adalah team name buat mrs pip and mr.Husband ketika aktif diving dulu, dan 1712 adalah tarikh nikah kitorang, dengan harapan lepas ni mrs pip dan mr.Husband takkan absent-minded lupa wedding anniversary, muehehe.

Anniversary mug dari Printcious
Anniversary mug dari Printcious
korang ada tak pasangan yang lupa wedding anniversary? siapa yang selalu lupa? isteri atau suami? cer cerita sikit ....

thanks for reading.

cheers.

5 comments:

  1. Cantik design mug tu.. Sweet sangat..

    ReplyDelete
  2. gambar atas sekali nampak mug macam besar...hehe

    cantik hasil dari printcious ya

    ReplyDelete
  3. Memang kena betul design tu.. Nampak sweet betul...

    ReplyDelete
  4. Buat kejutan untuk suami time anniversary macamnni bagus juga kan!

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaa anniversary mug printcious akak. Terbaik kak. :D

    ReplyDelete