Customized mouse pad dari PRINTCIOUS - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 13 October 2017

Customized mouse pad dari PRINTCIOUS



hi there, customized mouse pad dari printcious dah sampai T_T ... senyum berganda-ganda mrs pip bila terima customized mouse pad dari printcious. memang tak sabar nak tunggu barang ni dari printcious, selepas mrs pip design, and proceed checkout, pantas sungguh printcious ni delivered barang, 3 hari jer dah sampai (exclude weekend and public holidays if any) ... yang lagi bestnya, tak perlu susah susah nak check kat email, semua printcious update kat akaun masing masing, cuma perlu login akaun dan check message, memang updated lah semua status of delivery. Printcious terbaik!

customized mouse pad dari printcious dah sampai

korang kalau nak cari customized gift, memang mrs pip recommend kat korang untuk guna perkhidmatan dari printcious. banyak sangat pilihan menarik korang boleh pilih, sampai mrs pip ni tak tahu nak pilih mana satu, kalau boleh semua nak. hari tu dah buat fridge magnet >>> Fridge Magnet Dari Printcious <<< memang happy dengan fridge magnet tu, so kali ni mrs pip buat mouse pad pula ...

nak tahu, kali terakhir mrs pip ada mouse pad ialah setahun lepas ... nak beli mouse pad bukan tak nak, tapi tiada yang berkenan di hati. mrs pip tak nak mouse pad yang macam 'plastic type' tu, nak juga mouse pad heavy duty yang kalau dipakai confirm akan statik tak gerak gerak, jadi tangan pun rasa selesa untuk gerakkan mouse T_T *cerewetlah mrs pip ni* ....

muka happy dapat mouse pad selepas setahun pemergian mouse pad lama

hah! tengok muka happy mrs pip bila dapat mouse pad dari printcious ni. design mouse pad ni mrs pip design sesuatu yang lain dari kebiasaan ... selalu kalau customized gift, nak letak gambar sendiri or gambar kesayangan kan, kali ni tak letak gambar sesiapa pun, mouse pad khusus untuk blog kesayangan mrs pip ... mrs pip letak social media connection links kat atas mouse pad. kenapa? lepas ni kalau sesiapa tanya media social account mrs pip, mrs pip snap saja gambar mouse pad ni, lepas tu wasap, senang kerja I. muehehe T_T lagi satu kalau lupa link, boleh jer refer kat mouse pad, wah gitew.

lepas buat mouse pad ni, mrs pip sempat lagi order fridge magnet dan mug ... aiseh, ketagih pula buat customized gift kat printcious ni ... tunggu mug mrs pip sampai, nanti mrs pip share kat korang okay. so, macam mana? tak tergoda nak buat mouse pad awesome mcm mrs pip ni?


p/s: hari ni last tau #MYCYBERSALE. so cepat grab offer dari >>> www.printcious.com <<<, sebelum terlewat!

have a nice day everyone, and happy blogging.

cheers.

4 comments:

  1. Nurul pun dah buat mousepad dengan printcious.. memang cantik sangat printingnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip puashati dpt mousepad dari printcious ni ...

      Delete
  2. cantiknya.. rasa nak buat mousepad jugak lah pulak. hehe

    ReplyDelete
  3. wow! sungguh exclusive gitu mouse pad nyer... terbaik.
    aida now takde mouse pad langsung.
    sebab laptop ni on the go ajer. malas nak ber mouse pad!
    tapi tu la. utk desktop kat umah, mcm menarik mouse pad printcious ni, mrsPip.

    ReplyDelete