Tempah fridge magnet dari PRINTCIOUS - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 20 August 2017

Tempah fridge magnet dari PRINTCIOUS

hi there,

yeah! sampai dah fridge magnet (FM) yang mrs pip beli di PRINTCIOUS.COM .... mula mula ingatkan nak buat TSHIRT sendiri, tapi bila browsing punya browsing, rasanya tersuka pula dengan FM ni , tak fikir panjang terus buat 4 biji, bila check harga, still affordable untuk mrs pip.



FM ni mrs pip order pada 9 Ogos dan selamat diterima pada 14 Ogos lepas ... FM ni bersaiz 60mmx60mmx6mm dan harga setiap satu ialah RM18.40 ... mrs pip buat 4 biji, tapi kat gambar di atas ada 3 biji kan, mana lagi satu eh? muehehe , yang satu lagi tu tak dapat nak show off kat korang, gambar diving mrs pip dulu dulu, time tu still free hair kan, so FM tu memang bukan untuk dikongsi bersama  ...

satu FM tu khas untuk lil' Iman dan satu lagi utk lil' Amin, ni both time mereka berusia somewhere at 7 months old ... nampak gambar ni hari2 kat depan peti sejuk, memang mengingatkan mrs pip zaman mereka still a baby ...


rindu masa mereka kecil kecil dulu, now dua dua dah semakin membesar dan petah berkata kata ... oh anak, cepatnya korang membesar ... freeze the time, please! selain square FM ni, ada 3 bentuk lain lagi yg korang boleh pilih iaitu oval, love dan round ...

sekarang ni, PRINTCIOUS tengah ada sale, harga pun murah murah ... FM yang mrs pip buat ni, harga selepas sale ialah RM12.90 sahaja! murah giler kan .... cuma masukkan PROMOCODE: MERDEKA60 ketika membuat pembayaran, dapatlah harga murah mencurah curah! ...

p/s: selain FM ni, korang boleh custom design Tshirts, Mugs, Cushion, Phone Cases, Ceramic Tiles, Puzzles, Mousepads dan banyak lagi barangan lain ... lepas ni nak buat ceramic tiles or mouse pad  pula ...

cheers.

17 comments:

  1. wah lawa la mrs pip.. :D kawaiii

    ReplyDelete
  2. Wow menariknya. Tak terfikir pula nak buat gambar family jadi FM. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  3. Lawa.. Kenangan yang sentiasa diingatan kan Mrs Pip..

    ReplyDelete
  4. Shomel jerk FM tu.. Lea x tebus lagik voucer rm50..

    ReplyDelete
  5. Bila nak tunjuk foto yg free hair tu?
    Mesti waktu gambr tu mrs pip masih anak dara.

    ReplyDelete
  6. Bestnya boleh letak gambar Di comel. Murah Pula tu

    ReplyDelete
  7. Bestkan Mrs Pip boleh letak gambar kita sendiri. Baru lah ada sentimental value.

    ReplyDelete
  8. Cantik... Bese kalau ada pun print gambar dekat kertas... Bagus jugak kan buat camni... Lagi tahan lama tapi kena letak tinggi la... Kang anak capai... Berkecai... Hiii

    Jemput jalan ke blog saya...

    https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/21/petanda-dan-risiko-cyst-semasa-mengandung/

    ReplyDelete
  9. cantiknya. lama dah teringin nak tempah. 😍😍😍

    ReplyDelete
  10. banyaknya fridge magnet dia.mesti pengumpul tegar ni

    ReplyDelete
  11. Cantik2nya.. Geram lak tgk fridge magnet tu.. Klu MP bt GA syok gk tu... Hihi

    ReplyDelete
  12. jom jom, siapa siapa berminat, boleh tempah di printciousdotcom jer ...

    ReplyDelete
  13. saya pun ada buat cmni satu, gmbr raya dgn family hehe

    ReplyDelete
  14. feveret aida fm ni.
    lom lagi terjah printcious, mrspip.
    tq for the info.
    ptg ni rasa nyer nak terjah pixajoy dulu :)

    ReplyDelete