Personalized ceramic tiles di Printcious - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 16 July 2018

Personalized ceramic tiles di Printcious

Personalized ceramic tiles di Printcious || alkisahnya, mrs pip nak cetak beberapa keping gambar , letak dalam bingkai dan gantung di dinding seperti kebiasaan buat, tetapi bila kawan mrs pip bgtau why not buat sesuatu yang lain iaitu cetak gambar di jubin, lepas tu boleh letak atas cabinet atau rak, terus teruja juga nak buat satu ... dan mrs pip memang pengguna servis Printcious, so memang tahu mengenai personalized ceramic tiles di Printcious ni ... dan bila check harga yang dikenakan, bagi mrs pip ianya affordable ...

Personalized ceramic tiles di Printcious
Personalized ceramic tiles di Printcious

untuk ceramic tiles di printcious ni, ada dua pilihan sama ada nak print square atau rectangle, dan saiz pula ada beberapa pilihan ... kalau korang nak info lanjut, boleh klik link >>> saiz ceramic tiles <<<

mrs pip hari tu pilih ceramic tiles rectangle, dan saiz pula mrs pip pilih 25cm x 20cm seperti gambar di atas ... kalau korang nak add on frame pun boleh, kena tambah extra bayaran sedikit ... pilihan terpulang kepada korang nak tambah extra frame atau tak ...

Personalized ceramic tiles di Printcious
Personalized ceramic tiles di Printcious

yang bestnya order barang di Printcious ni ialah  mengenai pembungkusan mereka ... Printcious sangat peka dengan barangan yang dipesan , mereka bungkus barang tu dengan sangat baik, siap balut dengan bubble wrap yang beberapa layer supaya elak pecah, lepas tu Printcious guna kotak tebal susah nak renyuk, memang high quality box , so bila barang sampai, ianya dalam keadaa yang baik ... Printicious terbaik!

selain tu, siap saja pembayaran, tak perlu tunggu lama, sekitar 5 working days, barang dah sampai kat alamat mrs pip ... maybe yang tinggal kat bandar utama / ibukota, parcel boleh sampai lebih awal kot coz alamat mrs pip ni mmg agak jauh dari bandar utama  ... tapi 5 working days tu kira dah awal la tu boleh terima barang coz selalunya up to 7 days juga baru mrs pip dapat barang yg mrs pip beli secara online shopping ... hati memang happy sangat setiap kali shopping kat Printcious ni kerana servis mereka memang THE BEST.

Personalized ceramic tiles di Printcious
Personalized ceramic tiles di Printcious

ni antara gambar pilihan dihati yang mrs pip abadikan dengan personalized ceramic tiles menggunakan perkhidmatan Printcious ... selain ceramic tiles ni, mrs pip antaranya pernah juga order fridge magnet, mousepad, mug untuk diri sendiri, dan baby romper ... insya allah ada rezeki, nak buat photo canvas dan family T-shirt pula ... 

kalau korang tengah mencari idea nak bagi hadiah kat girlfriend korang, atau nak cari hadiah buat door gift, bolehlah belek-belek website printcious >>> www.printcious.com <<<

cheers.

10 comments:

  1. terbaek perkhidmatan ni :)

    ReplyDelete
  2. takpernah lagi order yang ni, boleh try la lepas ni

    ReplyDelete
  3. follow sini :) harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah nnt saya join ya, dah bookmark entry ejulz ni :))

      Delete
  4. kita pun ada ceramic tiles..order kat printcious jugak.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni boleh order lagi ...
      mrs pi nak buat satu lagi utk gambar raya tahun ni, hehe.

      Delete
  5. cantiknya ceramic tiles dia, gambar pun sharp

    ReplyDelete