Puas hati dengan canvas print dari Printcious - Cerita Blog Mrs Pip

Tuesday, 22 January 2019

Puas hati dengan canvas print dari Printcious

hi there, ingat tak hari tu mrs pip share kat korang yang mrs pip nak buat canvas print kat Printcious? yeah, canvas print dari Printcious dah sampai dengan selamatnya ... happy sangat apabila terima parcel dari Printcious yang menggunaka courier service Aramex ^_^

kalau korang yang takut risau tak tahu macam mana nak buat canvas print ni, korang boleh baca kat entry terdahulu mrs pip , cara nak buat canvas print dengan mudah di Printcious >>> Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious <<< 

Puas hati dengan canvas print dari Printcious
Puas hati dengan canvas print dari Printcious 

ini buka kali pertama mrs pip tempah barangan di Printcious tau, sebelum ni mrs pip pernah tempah fridge magnet, mug, baby romper, mousepad kat Printcious , dan korang yang nak tengok hasil tempahan mrs pip di Printcious tu, boleh check link yang mrs pip sediakan ni:-




  • DIY mouse pad
  • DIY romper baby Nami
  • DIY anniversary mug
  • DIY fridge magnet 
  • DIY ceramic tiles


  • satu hal yang mrs pip PALING SUKA mengenai PRINTCOUS ni ialah PENGHANTARAN YANG LAJU ... mrs pip tempah canvas print ni pada 14.01.2019, dan selamat tiba di alamat mrs pip pada 18.01.2019 , memang terkejut terima parcel dalam minggu yang sama kerana menjadi kebiasaan untuk mrs pip bila tempah / beli barang online, dalam 10 hari juga baru sampai, tapi Printcious ni hanya ambil masa 4-5 hari barang sampai. Memang pantas! I like :))

    Puas hati dengan canvas print dari Printcious
    Puas hati dengan canvas print dari Printcious 

    tada! inilah hasil canvas print yang mrs pip buat ... nak abadikan gambar anak anak ianya memori keibubapaan yang indah bagi mrs pip, dapat melahirkan dan membesarkan anak anak sendiri. 

    yang selalu baca blog mrs pip ni, pasti korang dah kenal dengan anak anak mrs pip kan #mythreeheroes #mythreenyawa iaitu Iman Rafael, Amin Johansen dan Nami Heavenlee.

    canvas print yang menjadi pilihan mrs pip ialah square canvas print yang bersaiz 40cm x 40cm dan
    untuk pengetahun, canvas print di Printcious ni ada beberapa saiz yang korang boleh pilih mengikut kesesuaian yang korang nak:-

    Canvas Square :- Saiz 30cmx30cm dan 40cmx40cm

    Canvas Rectangle :- Saiz 30cmx20cm, 45cmx30cm, dan 60cmx40cm

    dah buat satu canvas print ni, mrs pip nak repeat order lagi nanti, memang puashati dengan cetakan canvas print ni tau, selain pembungkusan yang rapi (dibalut menggunakan sehingga 5 lapis bubble wrap), dan penghantaran yang pantas :)) , so memang sangat berpuashati dengan Printcious T_T.

    selain PRINTCIOUS MALAYSIA, korang boleh layari PRINTCIOUS Australia dan Singapore , dan berikut merupakan laman web rasmi PRINTCIOUS :-


    thanks Printcious.

    cheers.

    40 comments:

    1. Bestnyaaa. Nak buat juga! Hihi

      ReplyDelete
      Replies
      1. bah mari buat ni canvas print ...
        ngam ada 40% di website printcious.

        Delete
    2. Da dapat jugak. Tp beli tshirt. Hehe puas hati kan.

      ReplyDelete
      Replies
      1. memang puas hati :)) Tshirt nak buat juga nanti.

        Delete
    3. Ini info best ni. Bolehlah saya gunakan untuk membuat cendera kenangan buat anak2 buah. Thanks for sharing the info/links.

      ReplyDelete
      Replies
      1. bolehlah buat gift utk family dari Printcious nanti :))

        Delete
    4. wowww.. bestnya boleh design canvas sendiri.. boleh la design ikut suka kita kan..

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau yg kreatif, mmg best la boleh buat yang cantik2...

        Delete
    5. takpernah buat lagi yang ini. cantiknya! nanti gambar raya this year nak buat ni la

      ReplyDelete
      Replies
      1. kak pip happy dgn canvas print ni, nnt nak repeat lagi buat. hehe.

        Delete
    6. Replies
      1. try la sha, buat satu utk abadikan gambar keluarga ...

        Delete
    7. Replies
      1. guna gambar high resolution ..
        cantik mmg tak pecah.

        Delete
    8. cantik.. boleh buat kenangan

      ReplyDelete
    9. Nampak lawa jer canvas tu nanti nak gak beli la

      ReplyDelete
    10. lama tak tempah kat Printcious ni..boleh la usya2 kot ada promosi apa2..hehe..jimattt...

      ReplyDelete
    11. tak pernah cuba lagi.tapi ada jugak design ni

      ReplyDelete
    12. senang nak diy.. barang pun kualiti

      ReplyDelete
      Replies
      1. seronok juga buat DIY ni, ikut citarasa sendiri ...

        Delete
    13. eh nad pun buat canvas ni juga..belum review lagi..tapi memang elok tau..

      ReplyDelete
      Replies
      1. review la nnt Nad, best kan buat canvas print.

        Delete
    14. Whoaa cepat juga eh printcious ni buat kerja hahaa baguihhhh. Very good service! Nak juga lah hehehe

      ReplyDelete
      Replies
      1. mmg laju service dorang, so mmg happy dg produk yg ok dan servis yang efisyen.

        Delete
    15. bestnyerrr...nak buat jugak nanti

      ReplyDelete
      Replies
      1. buatlah umi, best buat kenang kenangan or nak bagi hadiah kan...

        Delete
    16. Haahla cantik. Boleh try order pasni.

      ReplyDelete
      Replies
      1. now printcious ada diskaun, bolehlah order harga affordable.

        Delete