Unboxing My Althea Exclusive Box - MrsPip Dot Com

Monday, 14 January 2019

Unboxing My Althea Exclusive Box

hi there, happy bila dapat seketul kotal Krismas ni dari Althea ... kotak Krismas Althea ni cantik sangat ... biasa dapat kotak pink tu saja, sesekali dapat kotak dengan design yang eksklusif ni, so wajiblah ada perasaan gembira kan ...

Unboxing My Althea Exclusive

so jomlah kita meng-unboxing kotak Althea ni ...

ekceli har tu terjebak beli barang Althea Eksklusif bilamana dapat tahu Althea ada buat potongan harga sehigga 50% tau, tapi dengan minimum pembelian RM180 ... so beli barang Althea Eksklusif bernilai RM180, so dapatlah diskaun 50% ... weh, byk penjimatan kan ...

Unboxing My Althea Exclusive

apa sajalah yang mrs pip beli ni ?

tak banyak mana pun , beli skin detoxer set, beli milk peel cleansing cream, my fav petal velvet sunaway set dan petal velvet powder #warmbeige ...

beli ni semua just untuk re-stock , beli time harga ada diskaun ... jimat memang jimat kan! tapi nak lagi jimat, meh sini bagitau cara nak lebih extra penjimatan.

mrs pip pernah review barangan Althea Exclusive ni tau, just in case korang nak tahu lebih lanjut, so klik link di bawah:-



korang sila laman web SHOPBACK, lepas login SHOPBACK, sila klik Althea, so nanti shopback akan bawa korang ke laman web Althea, buatlah pembelian, nanti lepas 60-90 hari gitew, shopback akan kreditkan duit ke akaun shopback yang dikenali sebagai CASHBACK.

mau tahu lebih lanjut mengenai SHOPBACK, korang boleh baca mengenai SHOPBACK di laman web mrs pip tau , link >>>  DI SINI <<< 

atau terus ke >>> SHOPBACK <<< 

atau terus sahaja ke laman web >>> ALTHEA <<< 

cheers.

9 comments: