Bukan sekadar susu biasa , it's a MAGICAL milk ! - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 26 November 2018

Bukan sekadar susu biasa , it's a MAGICAL milk !

Althea Milk Peel Cream Mask, bukan sekadar susu biasa , it's a MAGICAL milk ! || hi there, woot woot ... chugga chugga chugga ... eh, tetiba pula nak nyanyi lagu chunggington T_T , hehe ... mood tengah happy ni ... mrs pip ni dalam banyak banyak minuman, susu merupakan minuman kegemaran mrs pip ... kalau dulu minum susu kosong ja, sekarang ni dah pandai minum susu panas tambah rolled oat dan dried dates ... sedap di tekak mrs pip ... tetiba cerita pasal susu la pulak :))

Althea Milk Peel Cream Mask
Althea Milk Peel Cream Mask

tapi kan sekarang ni bukan setakat susu tu boleh diminum, susu juga boleh dijadikan sebagai sebahagian rutin penjagaan kulit wajah , woha! makin flawless la kulit kita nanti kan ... kalau korang rasa leceh nak jaga kulit wajah korang guna air susu, tak perlu risau tau, nowadays guna jer ALTHEA's milk peel cream mask , senang sangat nak guna ...

Althea Milk Peel Cream Mask
Althea Milk Peel Cream Mask

milk peel cream mask ni merupakan rangkaian penjagaan wajah keluaran ALTHEA yang paling terkini. ALTHEA milk peel cream ni :-
  • menggabungkan pembersihan wajah, pengelupasan dan topeng secara all-in-one.
  • milk peel cream mask ni menggunakan campuran AHA dan BHA untuk menghilangkan sel-sel kulit mati, menggalakkan perolehan kulit dan memperbaiki tekstur kulit , manakala ekstrak protein susu atau lebih dikenali sebagai casein membantu menguatkan dan melembapkan kulit.
  • gabungan bahan-bahan (AHA, BHA, casein) ini juga membantu untuk mengeluarkan dan mencerahkan kulit yang kusam sambil mengecilkan pori-pori pada lapisan kulit. 
  • dengan penggunaan yang konsisten, kulit akan kelihatan lebih sihat, menjadi lebih baik dan berasa lembut untuk disentuh.

bagaimana untuk menggunakan ALTHEA milk peel cream mask ni? kalau korang yang busy macam tak da masa nak manjakan kulit wajah, tapi ada hati nak juga pampered kan kulit wajah tu, NO WORRIES ya ladies, semudah dan secepat easy-peasy ABC , korang guna ALTHEA's milk peel cream mask ni ...

Althea Milk Peel Cream Mask
Althea Milk Peel Cream Mask

cara menggunakan Althea Milk Peel Cream Mask:-

  • picit kepala botol dan dapatkan sejumlah milk peel cream mask yang mencukupi, teksturnya sedikit seperti tanah liat lembut, 
  • sapukan pada kulit wajah yang telah dibasahkan / kulit lembap (damp skin), dan urut dalam urutan membulat
  • biarkannya selama 30-60 saat sehingga ianya membuih, kemudian bilaslah menggunakan air
  • kulit wajah akan terasa bersih, lembut dan bouncy to the touch!

Althea Milk Peel Cream Mask
Althea Milk Peel Cream Mask

mrs pip suka wangian milk peel cream mask ni ... ianya haruman susu yang menyegarkan ... dan bila milk peel cream mask ni membuih, ianya rasa ringan sangat dan mudah nak bersihkan kulit ... tidak melekit dan kulit terasa lebih lembap dan bouncy T_T

Althea Milk Peel Cream Mask
Althea Milk Peel Cream Mask

dan ALTHEA milk peel cream ni juga sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur ... kalau kulit korang jenis kulit sensitif, anda tidak perlu risau kerana produk ini dikatakan hypoallergenic, jadi pastinya produk ini tidak membuatkan kulit merengsa ...

kalau yang berminat nak dapatkan ALTHEA milk peel cream ni, boleh terus layari laman web rasmi ALTHEA di link yang mrs pip share di bawah ni ...


dan sekarang ni ada diskaun promosi ALTHEA milk peel cream sebanyak 10%, sementara promosi sedang berlangsung why not grab a bottle untuk korang try ... jimat 10% daripada harga asal ...

dan yang nak baca lebih lanjut mengenai ALTHEA milk peel cream ni, boleh dapatkan info lengkap di blog ALTHEA , klik link di bawah :-


let's stay beautiful everyone.

cheers.

10 comments:

  1. Mrs Pip, jom join

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html (anjuran saya) dan https://jombercontest.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html (tag)

    ReplyDelete
  2. nampak best! tak try lagi! jumaat ni baru nk try hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la Sha .. kak pip suka cleanser mask ni, senang nak guna, lepas tu harum dan best bila buih buih tu timbul ...

      Delete
  3. ramai betul blogger buat review tentang mask nie , nak try MN dah ada banyak mask sekarang ,kena tunggu habis dulu lah nampak gaya :)

    ReplyDelete
  4. macam best je produk baru dari althea ni , memang kena biar je peel mask tue sampai naik buih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biarkan sampai naik buih, baru cuci , mmg best.

      Delete
  5. bestnya...kita punya tak try lagi..busy sangat la kononnya,hah..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la FS, memang best rasa lepas guna ... Gebu gebas kulit, hehe.

      Delete