Sambutan Mother's Day di kelas Amin - MrsPip Dot Com

Wednesday, 22 May 2019

Sambutan Mother's Day di kelas Amin

hi there, simpan cerita di sini buat kenangan di masa hadapan ... so, 17.05.19 hari tu, Laoshi si Amin suruh dtg kelas untuk ambil gambar dgn anak sempena hari ibu ... 

so, mrs pip datanglah juga nak happykan Amin, bergambar sesama ... kebetulan, Iman pula request suruh mrs pip sediakan hadiah sempena hari guru, dan siap request hadiah hari guru wajib bagi on that Friday ... kelam kabut mrs pip nak wrapped hadiah pasal pembalut hadiah no stock at home! nasib baik ada BUBBLE WRAP jadi penyelamat ...


so dtg sekolah dorg, terus distribute hadiah untuk semua laoshi di sekolah, ada 6 org jak ... suruh Iman and Amin bagi hadiah kat cikgu masing2 ... then pergi ambil gambar kat kelas Amin pula ... 

dapat seketul bunga sabun, harum n cantik ... I like sangat sangat...

and, baju lama dah boleh sarung balik kat badan ... I lost 15kg! yeah ... nak tahu cara mrs pip diet, boleh >>> KLIK DI SINI <<<


pasal bunga tu wangi kan, so susah nak move on .. sampai rumah, jom ambil xtra gambar lagi ... 

walaupun sambutan sgt simple, tapi cukup melakar memori indah bersama Amin.

Thanks laoshi Chiam ...

cheers.

1 comment: