Kombo Vavavoom koleksi novel Melur Jelita - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 8 August 2018

Kombo Vavavoom koleksi novel Melur Jelita

Kombo Vavavoom koleksi Melur Jelita || hi there, baru terasa ada keinginan untuk unboxing kombo vavavoom koleksi penulis kesayangan Melur Jelita ... novel novel ni mrs pip beli sempena pesta buku yang berlangsung sebelum bulan puasa hari tu ... kiranya dah berbulan bulan beli, tapi sudahnya parcel duduk dalam storage box ... Kombo Vavavoom koleksi Melur Jelita ni kalau tak silap untuk harga Sabah dan Sarawak termasuk postage ialah RM180.00 ... 

koleksi novel Melur Jelita
koleksi novel Melur Jelita

bermula dengan siri drama Awak Suka Saya Tak, lakonan mantap emma maembong dan alvin chong, buatkan mrs pip nak baca novel Awak Suka Saya Tak, dan selepas tu rasa mcm nak grab novel novel karya Puan Melur Jelita ... terus ikut IG beliau, dan bila kombo vavavoom ni dilancarkan sewaktu pesta buku hari tu, terus simpan hajat nak beli 1 set !

dalam kombo vavavoom ni ada 4 buah novel :-


  • Awak Suka Saya Tak 2
  • I Love You Stupid extended version 1
  • I Love You Stupid extended version 2
  • Selamat Bermimpi Bulan (penulis : Tiffirah)


dan terima kasih banyak banyak to my adik bongsu yang belanja kakak dia ni beli kombo vavavoom ni ... dia tau kakak dia nak kombo ni, tapi kakak tengah sengkek time tu, so dengan baik hati dia tolong bayarkan set kombo ni ... sayang kau, my adik to the moon and back !

koleksi novel Melur Jelita
koleksi novel Melur Jelita

selain tu, mrs pip grab juga novel My Precious Iris ni sekali beli dengan kombo vavavoom tu since dah mcm limited edition , pasal mcm no more cetakan untuk My Precious Iris ni, atau kalau ada cetakan baru, maybe akan bertukar cover page kot ... 

koleksi novel Melur Jelita
koleksi novel Melur Jelita

alhamdulillah, so far mrs pip berjaya collect 6 novel hasil karya Puan Melur Jelita ... belum lagi ada kesempatan baca novel novel ni semua kecuali novel Awak Suka Saya Tak ... dan insya allah mencari waktu yang sesuai untuk memulakan pembacaan ...


dan sadly to say, untuk pengetahuan semua, Puan Melur Jelita telah kembali menghadap Ilahi pada 1 Jun 2018, dan sama sama kita doakan agar Puan Melur Jelita ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman, amin. 

have a nice day everyone.

cheers.

8 comments:

  1. Wow.. Memang Vavavoom betul harga dan tajuk-tajuk tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tutup mata beli novel2 ni, nasib baik adik blanja ...

      Delete
  2. tak sempat nak tahu sambungan mikayla 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib tak cukup duit, kalau tak nak rembat semua koleksi...

      Delete
  3. wahhh suka baca novel ye. saay last baca masa form 1 haha. btw done follow #352

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, penangan kita tengah mengandung, rajin nak baca novel...
      tq follow.

      Delete