Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 2 November 2017

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

hi there. pejam celik pejam celik, dah nak masuk hujung tahun kan. mrs pip ni, kalau dah nak masuk hujung tahun macam ni, memang akan start planning untuk Xmas. I is celebrating Christmas! mrs pip kan kawin campur, mr.Husband ialah Christian convert Muslim, jadi kalau Xmas, kitorang celebrate kat rumah mak mertua dengan ahli keluarga sebelah mr.Husband yang lain. Ada tak sesiapa yang celebrate Xmas mcm mrs pip? dah namanya Xmas, kenalah sediakan hadiah untuk ahli keluarga yang lain, it's the tradition. mrs pip dapat tahu ada Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem, terus nak terjah tengok website tersebut, nak cari Xmas Gift untuk anak anak buah nanti since Xmas pun just around the corner. well, ada sesiapa tak yang tahu mengenai Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem ni?

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

simplyohsem.com merupakan online shop platform yang menjual pelbagai barangan unik dan menarik yang korang boleh pilih untuk disesuaikan dengan gaya hidup anda. simplyohsem.com mempunyai lebih 500 barangan dengan pilihan kategori produk yang anda boleh pilih seperti electronics, home, pets, sport, travel, beauty, baby, toys and many more, 

there will be something that you will want.

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

mrs pip dah terjah laman web simplyohsem.com ni, dan memang banyak barangan yang menarik. simplyohsem.com menawarkan barangan pada harga yang sangat affordable, so jangan terkejut kalau barangan kat simply ohsem ni cepat sold out macam pisang gorang panas. mrs pip eyeing beberapa barangan untuk dibeli sempena Xmas ni, memang nak beli untuk dijadikan Xmas gift nanti untuk nieces and nephews since mrs pip memang celebrate Xmas sebelah keluarga mr.Husband.

antara barangan menarik dari simplyohsem.com dengan harga affordable. I tell you, serius tau harga yang ditawarkan sangat affordable, mcm nak borong semua barang rasanya ... ni baru 5 barang yang mrs pip kongsikan kat sini (well I am eyeing to get all these 5 stuffs, hehe) ...


Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

150 ml electric breast milk pump + free 5 storage bags

kalau yang the mommies yang perlu nak pump susu tu, boleh check breast pump ni,
pump susu saiz sederhana, senang nak masukkan dalam baby bag korang.

korang boleh check link breast milk pump di sini

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

3D body massager

kekal cantik dengan 3D body massager tak kira waktu dan tempat
wah, nak Xmas, nak jumpa kawan, nak pergi bercuti, dan sebagainya, 
korang boleh try cantikkan wajah dengan 3D body massager ni.
design yang menarik, mudah dipegang dan ringan.

korang boleh check link 3D body massager kat sini

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

car back seat tray table

selalunya bila mrs pip road trips with the kids, satu masalah yang
mrs pip hadapi ialah anak anak bila makan dan minum dalam kereta,
mereka tak tahu nak letak mana minuman dan makanan mereka, end up
letak semua kat atas kerusi kereta. omg! habis kereta comot.

kalau ada car back seat tray table ni, 
memang awesome sangat untuk anak anak mrs pip.


Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

6pcs- travel-bag-organizer

sinonim sangat bila hujung tahun jer, nak pergi bercuti cuti.
bila nak bercuti, kenalah packing your luggage kan.
kalau tak nak luggage serabut, apa kata korang grab satu set 
6pcs- travel-bag-organizer ni, senang nak packing luggage lepas ni.


Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

3 wings boomerang fidget spinner

yeah, ada fidget spinner. yang ni high quality chrome steel
dengan warna warna pelangi yang menarik
boleh buat Xmas gift untuk nieces and nephews mrs pip ni,
terbayang dah mesti budak budak comel tu semua suka.


korang perlu terjah website www.simplyohsem.com tu, ada banyak lagi barang barang yang menarik yang korang boleh grab tau, memang rambang mata nak beli mana satu.

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

mrs pip ada good news nak kongsikan dengan korang semua. simplyohsem.com sedang mengadakan Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign sempena perayaan Christmas yang akan datang. Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign ini akan berlangsung bermula pada 1 November 2017 sehingga 12 December 2017 dan sebanyak 50 hadiah yang bernilai sehingga RM10,000! 

memang OHSEM. apa yang anda perlu buat ialah, beli mana mana produk dari www.simplyohsem.com dengan pembelian minimum RM50.00 untuk melayakkan anda mendapatkan satu (1) entry peraduan. Anda boleh memilih kategori hadiah mana satu yang anda ingin menangi.

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
pilihan hadiah untuk kategori electronics

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
 pilihan hadiah untuk kategori pets

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
 pilihan hadiah untuk kategori home

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
 pilihan hadiah untuk kategori travel

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
 pilihan hadiah untuk kategori baby

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
 pilihan hadiah untuk kategori toy

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
 pilihan hadiah untuk kategori beauty

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
pilihan hadiah untuk kategori car

apa yang anda perlu buat ialah:-

- register account di simplyohsem.com
- check email anda untuk verify registration
- login account anda
- buat sekurang kurangnya pembelian minimum RM50.00 untuk melayakkan anda mendapatkan satu (1) entry penyertaan
-  muat naik tracking code anda dan masukkan hashtag #ohsemxmas #simplyohsem dan tag @simplyohsem sama ada pada akaun instagram atau facebook dan nyatakan hadiah pilihan anda sekiranya anda adalah pemenang bertuah. Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign ini bermula dari 1 November 2017 sehingga 12 December 2017.
- pastikan post anda telah disetting kepada public

mudahnya nak join Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign ni kan. dan tunggu 15 December 2017 untuk mengetahui siapakah para pemenang bertuah. Save The Date.

untuk pengetahuan semua, selain barangan di simplyohsem.com di jual pada harga yang berpatutan, yang menariknya juga ialah kos penghantaran hanya RM7.00 (untuk Semenanjung Malaysia) dan RM10.00 (untuk Sabah/Sarawak) dan penghantaran adalah PERCUMA untuk pembelian barangan sebanyak RM100.00 dan ke atas, selain memberikan perkhidmatan COD untuk sekitar Kota Damansara.

korang dah sedia untuk Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign? jadi apa tunggu lagi, jom terjah website simplyohsem.com sekarang. korang boleh check laman web dan media sosial simplyohsem.com pada link di bawah. 


dan stay tune untuk entry mrs pip yang seterusnya. nak join tak kalau mrs pip buat simplyohsem giveaway? ...

cheers.

17 comments:

  1. hanya dihujung jari jer kan sekarang ni...

    ReplyDelete
  2. Menariknya car back seat tray tu. Boleh beli ni mudah nak guna masa travel.

    ReplyDelete
  3. Sama la. Saya pun sebelah bapa sambut xmas. Sedar nda sedar, mau hujung tahun sudah kan?

    Sedih juga la, macam ada lagi azam belum tercapai Nasih ada promosi dari simplyohsem.com nda berapa sedih sudah. haha

    Banyak barang2 murah dan boleh menang hadiah simplyohsem.com

    #ohsemxmas #simplyohsem

    ReplyDelete
  4. Car back seat travel.tu cambest jeee

    ReplyDelete
  5. Selalunya dulu masa jadi PR, kami akan celebrate dengan tukar2 hadiah..masa tu seronok sbb SA banyak dpt hadiah yg best2..car back seat travel tu menarik..

    ReplyDelete
  6. Wow bestnya. Serius semua barang-barang dia memang wajib ada untuk ibu-ibu. Car back seat travel tu macam nak beli satu. Senang nanti bila nak berjalan jauh hehe

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. Semua dihujung jari kak pip.. Perkataan travel tu best.. Hihihi

    ReplyDelete
  8. Tertarik dengan car back seat tu . Rasa nak beli satu .

    ReplyDelete
  9. Macam best je kategori beauty tu. Semua serba mudah sekarang. Kena dengan nama dia.. Simply Osem ..

    ReplyDelete
  10. comel ngat aih tempat makan baby yg carseat tu. Nasib baik baby dah besar. Hihihi

    ReplyDelete
  11. hjg tahun mmg byk promo..tp brgan d sini mmg cun2 belaka..sha akan terbang ke sanaaaa tgu gaji dlu..hihi

    ReplyDelete
  12. Wow byknya promo..rambang mata tgk, byk blh d jdikn gift

    ReplyDelete
  13. Wah.. Wah.. Menariknya.. Beli pastu menang.. Memang best..

    ReplyDelete
  14. banyak benda menarik ni..nak terjah juga lah!

    ReplyDelete
  15. Byk shopping online yg baru2 skrg. Semuanya best2

    ReplyDelete
  16. Tahun ni saya sambut xmas d sana korea selatan .....

    ReplyDelete