My picnic basket

08:00:00
hi there,

salam semua .... mmg sudah banyak kali mrs pip bagitau mr.Husband jom piknik di kebun .... lagipun apa salahnya piknik depan rumah ... suka hati aku ! ... ngee :)) .... kalau mau pigi the real garden, depan pantai, ada ombak, tu mmg lama lagi la ... kang piknik entah ke mana, coz mau kejar anak anak kan ................. so, kita beromantika di kebun ja la ....


tada! my picnic basket dah sedia ... jom la picnic ... tapi mr.Husband cakap nextime, coz the gazebo belum siap .... alahai, ndak payah la gazebo bagai, kita buka tikar dah lah ... jom la, jom la ....

permintaan tidak dilayan

huk huk *nangis 3 juta titis air mata ndak terkeluar* .... ok, mungkin betul cakap mr.pip, nextime ja, tunggu gazebo siap, tunggu kita ada boat, nnt boleh main kolam ....


T_T this is where mrs pip aksed mr.Husband to go picnin T_T

tingu tuuuuu, mr.Husband busy petik roselle


kalau korang ndak tau apa tu roselle,
ni la rupa buah roselle

orang kampung bilang 'ribena'

bila dah jadi housewife ni, bosan juga kalau asyik makan di dalam rumah, sesekali kena keluar makan di luar sambil hirup udara nyaman!

cheers!

No comments:

Powered by Blogger.