MrsPipDotCom: Shawl
News Update
Loading...
Showing posts with label Shawl. Show all posts
Showing posts with label Shawl. Show all posts

Thursday, 7 January 2016

Aku. Radiusite. Instant Shawl. --- perfect day out ---

Aku. Radiusite. Instant Shawl. --- perfect day out ---

hi there,

radiusite.

siapa pembeli tudung tegar online mesti tau website ni kan... mrs pip suka ja window shopping di radiusite cari cari instant shawl yang cantik ... harga pun quite affordable , kinda not so expensive la ...


so, hari tu terjebak la beli yang butterfly cutting ni, satu royal blue, satu brown , siap buat entry lagi time beli hari tu , beli semi-instant shawl yang awesome dari radiusite ....

shawl ni beli last few months,  kira dah lama la kan, kita ni pompuan kalau beli baju yang cakap ja last few months beli mesti rasa eh eh ni baju lama la .... barulah ada peluang pakai shawl ni recently ....

muehehehe .... pakai shawl ni rasa mcm perasan extra cantik kunun, so layan diri selfie time on the go with lil' Amin hari tu ... kuang kuang kuang ... perasan jadi ala ala model radiusite  ... 

shawl ni senang ja untuk dipakai, namanya pun kan instant shawl ... tapi since shawl ni agak jarang, so pepandai la korang pakai inner yang labuh, pepandai la korang berstailo hijabster hokey ...

serious, shawl ni selesa dipakai. 

cheers.

Sunday, 4 October 2015

Beli Semi instant shawl cantik di Radiusite

Beli Semi instant shawl cantik di Radiusite

happy Sunday semua ..............

hari tu mrs pip mencari cari instant shawl online .... hurm, erkkkk, ooopsss ....

banyak website mrs pip browsing, tapi tiada yang berkenan di hati .... ekceli hajat dihati memang mau beli naelofar hijab, tapi yang mrs pip suka habis stock ... dah lah NH ni kalau habis stock, ndak reti reti mau restock ;(( .... arghhhhhhhhhhh .... ok tension kejap .... kemudian, teruskan mencari shawl yang diingini ....

teringat yang mrs pip pernah beli instant shawl di radiusite.com.my , tapi pasal experienced 1st time beli hariiiiiiii itewwwwwwww mmg mendukacitakan, lain yang mrs pip beli, lain pula yang dorang hantar, so mmg malasssssssssssssssss sesangat mau layan website ni ....


mrs pip order yang ni, memang nak sangat ada kaler tudung warna light light green with pink bunga bunga ni kan .............. tetapi, malangnya *huk huk, nangis sakit hati* ......
instant shawl ni RM52.00 sehelai , mrs pip beli 2 helai, satu lagi tu all black, yang tu dorang hantar as per order la :))

tudung ni yang dorang hantar ........... oh tidak! mrs ndak mau tudung ni tau ..... tapi dah dapat, so mau buat mcm mana .... memang boleh ja tukar, tapi malaslah mau pi post office hanya kerana sehelai tudung, lagipun bukan senang mrs pip ni mau kluar rumah *well, siapa mau jaga lil' armies kan, mr.husband kan kerja*..... 

mrs pip pun hantarlah email bagitau dorang tersalah hantar tudung kan, radiusite minta maaf *nasib kau minta maaf, sejuk hati mrs pip, ngee* , well no body is perfect kan ....

tapi tu hal lama, ndak pa, kesilapan dimaafkan .... so, mrs pip pon browsing la kan shawl di radiusite, so very the kebetulan ada warna yang mrs pip suka, jadi apalagi, hati gatal mau membeli la katakan ..... so, mrs pip pun buat lah order ...........


yeah, mrs pip order kaler royal blue dan brown, ni butterfly cutting semi instant, harga sehelai RM45.00 .... 

tudung dah sampai pun, cepat ja dorang deliver, and this 2nd time purchased, dorang bagi tudung yang as per mrs pip order gitewwww, memang gembira received shawl ni! dan warna pun mmg awesome, as per in the website dorang, cuma mrs pip ja yang ambil gambar ni slack due to lighting problem ... thumbs up radiusite ;)) i loike.



Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done