Showing posts from July, 2020Show All
Aqiqah Anak Mudah, Murah, Dan Cepat Bersama AqiqahCentre.Com

hi there, Aqiqah Anak Mudah, Murah, Dan Cepat Bersama AqiqahCentre.Com || alhamdulillah selesai aqiqah untuk Nami menggunakan perkhidmatan aqiqahcentre.com . Harga aqiqah yang ditawarkan adalah serendah RM499 sahaja, dan hanya pe…

4 Golongan Yang Tidak Akan Disentuh Api Neraka

hi there, di dalam hidup kita ni, ada empat golongan yang bertuah tidak akan disentuh oleh api neraka. Subhanallah. Untung sangatlah empat golongan ni kan, api neraka pun takut nak baham mereka. Kita ni ada tak termasuk dalam emp…

Great Discounts & Rewards When You Shop Online at PG Mall. Let's shopping!

Hello to all online shoppers. Have you heard about PG Mall? I bet for those who love online shopping, they are always looking for more discounts and rewards and tada let me introduce the Malaysia No. 1 E-commerce platform PG Mall…

Lirik Lagu 12 Tahun Terindah - Single Terbaru BCL Sangat Menyentuh Hati

hi semua, lirik lagu 12 tahun Terindah, single terbaru Bunga Citra Lestari atau lebih dikenali dengan nama BCL, sungguh lagu ini sangat mempesona di sanubari Mrs Pip. Melodi lagunya menarik, namun siapa sangka di sebalik bait bai…

Kurma Ajwa Asli Madinah Kurma Paling Sedap di Malaysia

hi there, Oh baru tahu, kurma paling sedap di Malaysia ialah kurma ajwa asli madinah, dan kurma ajwa madinah inilah kurma kegemaran nabi saw. Sedap sangat dan kurma ajwa ni sangat popular kerana harganya yang mahal, walaupun harg…

Top 10 Western Food Selections in KL & PJ

hi semua, Top 10 Western Food Selections in KL & PJ || kalau cakap pasal makan di Kuala Lumpur ni, memang rambang selera nak makan apa. Macam-macam pilihan ada. Cakap sahaja nak makan apa, dari makanan tempatan, makanan tradi…