Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature - MrsPip Dot Com

Monday, 9 December 2019

Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature

hi semua, dalam memilih pencuci muka, sangatlah penting memilih pencuci muka yang sesuai dengan kulit, tidak memberikan sebarang iritasi kepada kulit dan juga tidak menyebabkan kulit mengalami breakout. Pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature bukan sahaja menjadikan kulit wajah lembut selepas dicuci, malah menyegarkan dan kulit terasa bersih.


Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature

mrs pip memilih pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature kerana yakin jenama Hansaegee Nature selamat untuk digunakan.

Dan sudah lebih 6 bulan mrs pip menggunakan pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature ini sejak awal April yang lalu, dan mrs pip masih setia menggunakan pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature.

Mrs pernah share di blog mengenai produk pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature ni dulu

Kalau sesiapa mahu baca review yang mrs pip buat, bolehlah klik



Dan selepas 6 bulan, mrs pip masih meneruskan penggunaan pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature ni tau kerana pencuci muka ni sangat serasi dengan kulit muka mrs pip. Tiada sebarang iritasi mahupun breakout berlaku ke atas kulit wajah mrs pip. Yeah.

Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature
Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature

Seperti yang mrs pip nyatakan di review terdahulu, pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature ni :-

➡ mampu membersihkan lebihan minyak, sebum, kotoran, solekan pada wajah kulit dengan mudah

➡ membantu mengawal minyak pada kulit wajah, jadi kulit wajah terasa bebas minyak

➡ membantu membersihkan liang liang kulit secara mendalam menjadikan kulit lebih bersih , sihat dan lebih glowing

➡ tidak mengeringkan kulit dan membantu melembapkan kulit wajah

➡ dan paling penting sesuai untuk semua jenis kulit , kulit berminyak, kulit kombinasi dan kulit kering, kecuali kulit sensitif yang perlu membuat patch test sebelum menggunakan produk ini sepenuhnya 

Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature
Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature



Gambar di atas menunjukkan cara yang betul menggunakan pencuci muka aloe vera Hansagee Nature. Kredit gambar dari laman web Hansaegee Nature.

Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature
Pencuci muka aloe vera || Hansaegee Nature

Caption : Pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature cecair di dalam botol, tetapi berbuih apabila di oam keluar, menjadikan aktiviti mencuci muka lebih mudah. Dan senang dibilas juga.

Selain pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature ini berkesan membersihkan kulit wajah, harga yang ditawarkan RM65.00 untuk isipadu 150ml, bagi pendapat mrs pip adalah bersesuaian. Satu botol boleh bertahan hingga 2 bulan bergantung kepada penggunaan anda. 


Dan sekarang ni, pencuci muka Hansaegee Nature ada harga promosi tau, BELI 2 BOTOL PADA HARGA RM110.00 DAN PERCUMA POS PENGHANTARAN.

link promosi >>> copy, paste and go link di bawah ini ⤵⤵⤵

https://hansaegee.com/shop/promotion-1/2x-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Kalau anda ingin mendapatkan pencuci muka aloe vera Hansaegee Nature ini, anda bolehlah beli secara online di laman web Hansaegee Nature dan di bawah adalah senarai laman web dan media sosial Hansaegee Nature untuk rujukan anda.


Online Shop: http://www.hansaegee.com/shop/

Instagram: https://www.instagram.com/hansaegeenature

Blog :
https://hansaegeenature.blog/

Twitter :
https://twitter.com/hansaegee

Facebook page: https://www.facebook.com/HansaegeeNature

Youtube Page : https://www.youtube.com/c/HansaegeeNatureMalaysia

Stay beautiful everyone.

cheers.

10 comments:

  1. bila baca review mrspip tingin plak nak try

    ReplyDelete
  2. macam best produk ni..nak try lah

    ReplyDelete
  3. bestnya. dah terbau-bau aloe vera tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka sgt bila lepas pakai rasa kulit lembut n bersih.

      Delete
  4. yea..kita pun pernah guna pencuci muka hansaegee nature ni. mmg best dan serasi dengan saya.

    ReplyDelete
  5. Eeeii geram je tauuu tengok tekstur dia tuu! Rasa nak 'cubit cubit' je. Tibee hahaha. Mesti best kan pakai? Sebab aloe vera kann. Bagus ngat untuk kulit

    ReplyDelete