Syampu AURA HIJAB untuk rambut gugur + Promosi Buy 2 Free 1 - MrsPip Dot Com

Thursday, 7 November 2019

Syampu AURA HIJAB untuk rambut gugur + Promosi Buy 2 Free 1

hi semua, rasanya ramai yang sudah kenal dengan syampu aura hijab untuk merawat rambut gugur, tetapi belum berkenalan lagi dengan syampu  aura hijab merawat rambut gugur, rambut nipis, masalah kulit kepala  berkelemumur dan kulit kepala berbau, jom baca artikel ini sepenuhnya.

syampu berkesan untuk rambut gugur
syampu aura hijab berkesan untuk rambut gugur 

Rambut ialah mahkota setiap insan. Pasti tiada siapa yang inginkan rambut gugur sehingga boleh menyebabkan rambut semakin nipis dan paling teruk kulit kepala mengalami botak kekal. 

Di entry yang lalu, mrs pip menulis 14 punca rambut gugur , di antaranya ialah tekanan yang disebabkan fizikal dan emosi, masalah ketidakseimbangan hormon, kurang zat besi, overstyling dan banyak lagi.

Selain 14 punca rambut gugur, mrs pip ada senaraikan 6 cara merawat rambut gugur.

syampu berkesan untuk rambut gugur
Syampu AURA HIJAB untuk rambut gugur 

Anda boleh membaca artikel lengkap 14 punca rambut gugur dan 6 cara merawat rambut gugur di sini. 

Salah satu cara merawat rambut gugur ialah dengan menggunakan syampu khusus untuk merawat rambut gugur, dan di antara syampu untuk rambut gugur yang berada di pasaran ialah Syampu AURA HIJAB.

Syampu Aura Hijab bukan sahaja sekadar syampu, tetapi juga merupakan bertindak sebagai perapi (conditioner) agar rambut mudah diurus selepas dicuci.

Mari kenali Syampu Aura Hijab ⤵⤵⤵


MASALAH RAMBUT GUGUR KRONIK?

Memperkenalkan AuraHijab™ yang dapat membantu menyihatkan semula rambut anda. Produk 4 Dalam 1 yang PERTAMA di MALAYSIA!

Aura Hijab didatangkan dalam saiz 90ml, 200ml dan 350ml.

FUNGSI SYAMPU AURA HIJAB :
1. Mengawal Rambut Gugur Sepantas 7 Hari
2. Melebatkan Rambut Yang Nipis
3. Melembutkan Rambut
4. Menghilangkan Kelemumur @ Merawat Kulit Kepala Gatal
5. Mengelakkan Rambut Berbau Masam

Berapa Hari Ya Nak Tengok Kesan Rambut Gugur Semakin Baik Lepas Guna Aura Hijab ??

KESAN PANTAS AURA HIJAB
✔ Rambut Wangi Dan Lembut Pada Pengunaan Pertama
✔ Rambut Gugur Mula Kurang Pada Hari Ke 7
✔ Anak Rambut Mulai Tumbuh Pada Hari Ke 14
✔ Rambut Bertambah Lebat Hari Ke 30

Syampu Aura Hijab
❌ Tiada Parabene
❌ Tiada Silikon

KANDUNGAN UTAMA SYAMPU AURA HIJAB

πŸ‘  Mengandungi Habastussauda
Habastussauda Memang Berkesan Untuk Membantu Memberi Nutrisi Dan Menguatkan Rambut Dan Membersihkan Kulit Kepala.

πŸ‘  Mengandungi Buah Keras
Bagi wanita yang baru melahirkan anak, akar rambut menjadi lemah dan mudah luruh. jadi dengan adanya buah keras sebagai ingridien utama syampoo ini, ia berfungsi untuk menguatkan akar rambut wanita.

πŸ‘  Penggunaan Daun Bidara
Daun Bidara Mengandungi Nutrisi Khas Yang Akan Menambah Jangka Hayat Rambut Bagi Membantu Menguatkan Rambut. Rambut akan jadi lebih sihat dan bersinar.

πŸ‘  Penggunaan Minyak Zaitun
Minyak zaitun digunakan turun temurun sebagai bahan pelembab, melembutkan rambut dan memastikan kulit kepala sentiasa sihat. Bila kepala sihat, rambut tak rosak dan rambut tak akan berbau.

syampu berkesan untuk rambut gugur
syampu aura hijab berkesan untuk rambut gugur 


Selain syampu, AURA HIJAB juga mengeluarkan Hairbooster Mist dengan saiz 50ml.

Hairbooster Mist Aura Hijab

Kombinasi 4 ramuan natural
🌿 Minyak Bidara
πŸ€ Minyak Jojoba
🌱 Minyak Tea Tree
πŸƒ Minyak Argan

Kebaikan Hairbooster Mist Aura Hijab:

✔ Menguatkan akar rambut (Strengthens Hair Roots)
✔ Menyihatkan rambut (Nourishes Hair)
✔ Membantu pertumbuhan rambut (Promotes Hair Growth)
✔ Anti kelemumur (Anti Dandruffs)
✔ Melembutkan rambut (Softens Hair)

Cara Penggunaan: 

Spray di kulit kepala dan rambut 2 kali sehari untuk kesan maksimum

SOALAN YANG KERAP DITANYA TENTANG PRODUK AURA HIJAB (FAQ)


syampu berkesan untuk rambut gugur
syampu aura hijab berkesan untuk rambut gugur 

1. Cara guna macam mana ya sis?
J: Guna sehari sekali, urut lembut kat kepala dan rambut, biar 3-5 minit sblm bilas sampai bersih.

2. Betul-betul berkesan ke? Sebab dah pernah guna produk sebelum ni tapi tak jadi.
J: Inshaa Allah saya jamin 700% sis pasti akan suka syampu aura hijab ni, biasanya 9 dari 10 customer dapat kesan awal dalam 3-7 hari guna.
Janji sis gunakan aura hijab setiap hari ikut cara yang kami berikan.

3. Ada kesan sampingan pada mata tak?
J: Macam syampu biasa, sebab ada sabun.. basuh dengan air yang banyak kalau masuk mata.

4. Lelaki boleh guna?
J: Boleh. Sesuai untuk semua jantina dan peringkat umur, kecuali bayi.

5. Mengandung boleh pakai ke?
J: Boleh. Aura Hijab tidak membawa mudarat kepada kandungan

6. Kalau dah botak boleh tumbuhkan rambut balik?
J: Tak boleh, sila rawat sebelum rambut anda tak dapat diselamatkan. Aura hijab berfungsi untuk kawal rambut gugur dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru.
Jika rambut gugur dan mula nipis, ini adalah pilihan paling bijak dan mudah.

7. Produk ni dari mane?
J: Produk bumiputera dikilangkan di Malaysia, ikut kajian dari malaysia dan guna teknologi korea.

8. Produk Aura Hijab ni halal ke ?
J: Ye, Aura HIjab ada sijil Halal.

9. Apa bahan yang digunakan dalam syampu ni?
J: Aura hijab adalah syampu rawatan 3 in 1 iaitu syampu, conditioner dan perfume rambut.
Bahan utama
Buah keras
Habbastusauda
Minyak zaiton
Aura hijab perfume

10. Memang kena guna hari-hari ke?
J: Iye kena guna setiap hari kerana aura hijab merupakan syampu rawatan

11. Ada kelulusan kkm tak?
J: Ada, NOT161104439K

12. Kalau stop guna Aura Hijab ni, masalah lama akan ada balik ke?
J: Kalau stop guna dan salah guna syampu ada kemungkinan besar, sis akan kena balik masalah rambut gugur ni. Jadi, rawatan yang berterusan adalah sangat disyorkan kepada pengguna

syampu berkesan untuk rambut gugur
syampu aura hijab berkesan untuk rambut gugur 

13. Sampai bila nak guna hari-hari?
J: Sampai rambut dah betul ok dan kembali kuat,sihat dan bersinar dalam tempoh 1-2 bulan. Sis boleh selang selang guna. (kalau rambut berpeluh dan berminyak memang kena syampu setiap hari bagi elak masalah kulit kepala dan pertumbuhan bakteria, cuma kena guna syampu yang sesuai supaya tak rosakkan rambut)

14. Kalau guna shampoo ni, boleh guna minyak rambut lain tak?
J: Boleh kalau perlu, cuma kena syampu rambut sebaiknya malam untuk bersihkan minyak dari kulit kepala.

15. Sesuai untuk semua jenis rambut or kulit kepala tak?
J: Sesuai untuk semua jenis rambut kecuali yang mempunyai masalah kulit kepala terlalu sensitif

16. Berapa ml isi kandungan Aura Hijab ni?
J: 1 Botol Aura Hijab ada 200ml. Cukup untuk sebulan guna. 

PROMOSI SYAMPU AURA HIJAB SEDANG BERLANGSUNG 

>>> SALE SALE SALE 08.11.2019 ⤵⤵⤵

syampu berkesan untuk rambut gugur
syampu aura hijab berkesan untuk rambut gugur 

Sale syampu aura hijab sehari saja pada 8.11.2019 ... Harga jimat , harga best buy. 

πŸ€FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 08.11.2019 πŸ€

Tetapi kalau anda tak berminat dengan tawaran sale yang berlangsung, anda boleh memilih untuk mendapatkan 

⏩SET TRIAL  (200ml SYAMPU + 50ML HAIRBOOSTER ) = RM110 / SET

⏩SET PEARL (350ML SYAMPU + 50ML HAIRBOOSTER) = RM130 / SET

Yang berminat nak beli dengan Mrs Pip dan setiap pembelian MANA MANA 3 SET TRIAL / SET PEARL, atau MANA MANA 2 SET SUPER SALE DI ATAS , Mrs Pip bagi FREE GIFT tau!

syampu berkesan untuk rambut gugur
syampu aura hijab berkesan untuk rambut gugur 

Berminat nak tahu lebih lanjut, atau nak buat pembelian, boleh wasap mrs pip terus ke nombor phone yang tertera di atas.

Insya allah, next entry akan datang, mrs pip kongsikan pula testimonial pelanggan yang pernah menggunakan produk Aura Hijab.

cheers.

3 comments:

  1. Suka tengok botol dia, menarik sangat dengan colour dark purple tu. Produk terbaru ni.... Boleh pakai dengan yakin ..

    Jemput singgah :) 5 NOVEMBER 2019 : SUNTIK THYROGEN HARI KEDUA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka tengok botol dia, menarik sangat dengan colour dark purple tu. Produk terbaru ni.... Boleh pakai dengan yakin ..

      Jemput singgah :) 5 NOVEMBER 2019 : SUNTIK THYROGEN HARI KEDUA

      Delete
    2. hi Auni, thanks blogwalking di blog mrs pip.

      Delete