Blog capai 1 juta pageviews || 27.11.2019 - MrsPip Dot Com

Wednesday, 27 November 2019

Blog capai 1 juta pageviews || 27.11.2019

hi semua. hari ini , mata sedikit berkaca. mungkin blog anda dah capai 1 juta pageviews, mungkin dah berjuta juta atau berbelas juta. blog seorang mrs pip baru merasa 1 juta pageviews. VERY ALHAMDULILLAH.

menulis blog ialah passion aku. takkan pernah sama apa yang kita ingin coretkan. takkan pernah sama apa yang kita sasarkan dalam pencapaian blog dan niat kita berblog.

masih banyak perkara yang aku mau perbaiki dalam ilmu berblogging. terima kasih semua viewers yang sudi melawat dan meninggalkan komen di blog mrs pip. 

terima kasih buat semua rakan rakan kenalan kenalan bloggers yang selalu kongsi tips blogging dan sudi mengajar mrs pip ilmu blogging. jasa kalian akan dikenang selalu.

blog ini satu masa dulu terilham untuk mencoret hal anak anak. mula menulis pada 25.02.2015, dan mula berdomain pada Ogos 2017. Lebih 4 tahun untuk mencapai 1 juta PV, semoga lepas ni mampu capai 2 juta PV kurang dari 2 tahun, insya allah.

semoga blog ini berkembang memberi manfaat kepada yang datang singgah membaca.

ada ukhwah yang terbina melalui blog ini. sayang korang ketat ketat. 

perjalanan masih jauh. road to 2 millions pageviews bermula. semoga sentiasa bersemangat untuk menulis.

one million pageviews
one million pageviews

lepas ni nak buat giveaway. insya allah. stay tune ya.

saranghae!

cheers.

23 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah Mrs Pip..

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah.. happynya dengar berita ni, tahniah Mrs Pip and Thank You bagi semangat untuk Om terus kejar 1 juta pageviews.. Tahniahh again...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah Mrs.Pip! ^^ Moga terus sukses.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah Mrs Pip

    ReplyDelete
  5. Congrats mrspip :)

    Ika datang singgah sini.
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/book-review-puaka-taman-tema.html

    ReplyDelete
  6. waaaaa .. bagi tips kak.. kena selalu update bah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ya bah kena rajin update, blogwalking.

      Delete
  7. Alhmadulillah semoga terus cemerlang blog nya :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Tahniah Mrs. Pip.

    ReplyDelete
  9. tahniah tahniah! keep on blogging ya!

    ReplyDelete
  10. Tahniah, Kak Pip. Semoga terus berjaya dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  11. Tahniah dah jadi jutawan PV dah ;-)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..tahniah mrs pip. keep writing..

    ReplyDelete