Amin Johansen katakan NO to holding hands! - MrsPip Dot Com

Tuesday, 18 June 2019

Amin Johansen katakan NO to holding hands!

hi there, letak gambar ni di blog, kenangan bila anak anak dah tua nanti ... ni cerita Amin yang alergik kalau Iman pegang tangan dia ... wakaka ...

mrs pip suka betul tengok bila adik beradik bermesra sopan santun manja manja gitew ... lepas tu I layan Kdrama dan seangkatan dengannya, so mesti korang tau pasal #bromance dan #skinship kan , kalau between kengkawan lelaki, sentuh2 pegang tangan , hugging, laga laga pipi tu mcm benda biasa kan bg dorang, lepas tu nampak mesra gitew ...

so, mrs pip kononnya berharap Iman n Amin pun jenis close to each other boleh laga laga pipi, wakaka bukan main mommy punya angan angan kan .. tetapi, malangnya Amin kalau kau suruh dia pegang tangan Iman, alergik dia tahap langit petala ketujuh kot!

mcm Iman, dia relax ja cium pipi Amin, hug Amin, sayang Amin gitew (walaupun slalu gaduh dgn si Amin), tapi Amin mmg TAKKAN mau kalau Iman manja2 kat dia ... hiks ... Amin ni, dia cuma akan dekat dgn Iman bila ada bunyi guruh berdentum , atau blackout waktu malam, atau mommy mau rotan dia ... eiiii .... 

hari tu sajalah mommy kacau2 Amin, suruh Iman pegang tangan dia before dorang pergi sekolah, mommy mau ambil gambar since hari tu dorang pakai baju melayu pergi sekolah utk jamuan raya ...

muka si Amin, haha annoyed betul dia bila Iman pegang tangan dia bah ...


amin oh amin! tinguk tu muka si Amin ...


ni pula muka happy Amin yg bebas dari Iman 😜 ... nanti sudah besar  , moments mcm ni juga yg kamu ingat tu nanti ... 

cepatnya kamu besar, rasa mcm baru juga mommy masuk labour room beranakkan kamurang ... 

love you two.

cheers.

7 comments:

  1. Biasalah adik-beradik. Kalau ada di depan mata, asyik mau bergaduh ja. Bila tiada di depan mata, mulalah bosan & rindu.

    ReplyDelete
  2. halah halah..suwit je dua badik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, Amin ni la mcm alergij betul kena pegabg tangan ole abang dia..

      Delete
  3. hahaha comel lah si amin ni. Betul, besar nanti momen ni la yang bikin senyum

    ReplyDelete
  4. ha ha ha ha...
    muka tu :)

    anak2 aida pun sama la.
    bila suruh pegang tgn sesama diorang, mcm tak nak je.
    hmmmm ntah nape ekk? :)

    ReplyDelete