Terima hadiah daripada rakan blogger || LZ LadyInRedPlanner dan Nasuha Syifa - Cerita Blog Mrs Pip

Friday, 1 February 2019

Terima hadiah daripada rakan blogger || LZ LadyInRedPlanner dan Nasuha Syifa

hi there, yeah hadiah daripada rakan blogger menang giveaway kat blog mereka dah sampai ke tangan mrs pip ... 


yang gambar di atas tu, mrs pip menang giveaway di blog LZ  >>> menang giveaway di blog LZ <<< mrs pip dapat designer perfume ... serius sukanya dengan hadiah miniature perfume ni, haruman pun sangatlah best. alhamdulillah, rezeki utk mrs pip kan. dan perfume pun dah selamat masuk handbag.


dan gambar di atas ni pula ialah sehelai tudung dan fridge magnet hadiah giveaway yang mrs pip menang kat blog nasuha syifa. beberapa bulan lepas, mrs pip ada terima satu email minta alamat dan contact number coz mrs pip menang hadiah kat blog dia, tapi tak ingat apa nama blog dia coz giveaway ni memang dahhhhh lama sangat mrs pip join.

mrs pip pun dah lupa pasal menang giveaway tu... then time collect parcel kat pejabat pos, incik posmen tu tetiba bagi bungkusan extra dan bagitau "ni pun kamu punya juga kan", dan nampak bungkusan tu ditanda dgn tarikh 18/12 ... dah lebih sebulan, baru mrs pip dapat, tu pun nasib baik incik posmen kenal mrs pip dan teringat ada bungkusan utk mrs pip.

kat tempat mrs pip i, kalau guna poslaju , kena bagi tracking number kat mrs pip so mrs pip boleh self collect, kalau tak memang duduk kat pejabat pos sajalah bungkusan tu , mmg tak dapat nak collect.

apapun, happy sangat dengan hadiah2 giveaway ni, semoga LZ dan Nasuha Syifa sentiasa murah rezeki.

cheers.

9 comments:

  1. Tahniah mrspip..tempat fiqa pun sama juga..kalau pos barang guna pos laju kena p collect sendiri..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Fiqa ... kan, kalau teda tracking number mmg kesian barang ndak sampai pigi tangan kita kan...

      Delete
  2. wah seronoknyaaa hadiah2 tu. rezeki =D

    ReplyDelete
  3. congratulations on your winning prize!
    www.okcheori.com

    ReplyDelete
  4. Wah..tahniah..nasib baik satu lagi hadiah tu, x return kat sender. Lma tu dri bulan 12..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mrs Pip! ^^ Wahhh bestnya dapat banyak hadiahh. Kan best kalau Nisha menang hadiah perfume jugak mcm Mrs Pip hihi >3< boleh tambah ke koleksi perfume2 Nisha~ eheee XD

    ReplyDelete