Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan - Cerita Blog Mrs Pip

Monday, 18 February 2019

Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan

hi there, so TERJEBAK beli make up brushes ... since mrs pip memang tiada make up brushes, dan kerana dah dapat set make up Althea >>> KLIK SINI <<<, so haruslah ada make up brushes utk calit calit eyeshadow tu kan, maka mrs pip pun menyoping lah make brushes ...

cari punya cari, ternampak set make up brushes Cerro Qreen ni, tergoda dengan casing dia yang cantik... ada few pilihan design dan color , tp mrs pip suka yang ni (gambar bawah) yang ada mcm bunga bunga gitew ... 

Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan
Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan

ni mrs pip beli di laman web HERMO ... mrs pip memang sesekali suka jalan jalan cuci mata di HERMO ni sambil sambil kumpul point 'attendance' tu ... kebetulan harga set make up brushes ni ada diskaun sikit, harga asal sekitar RM45.00 (kalau tak silap), dan harga lepas diskaun RM32.90 , ada 7 brushes ... so beli lah satu set.

Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan
Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan

brushes ni rasanya set basic for make up la kot ... so kita ni pun jenis tak make up sangat, oklah beli set yang basic ni ... time beli tu, stok dia limited, so tak sure kalau still ada stok ke tak di website HERMO ...

cantik tak set ni? T_T


Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan
Set make-up brushes Cerro Qreen jadi pilihan

dan make up brushes ni, dia punya berus ni adalah dari fiber, pony dan goat ... eh, jangan tanya bab ni, I is tak reti ... as long as bukan dari sumber meragukan, ianya ok bagi mrs pip yer ...

oh ya, nak extra penjimatan? korang boleh guna shopback kemudian klik hermo di website shopback, nanti dapatlah sedikit cashback ... macam ni lah mrs pip dapatkan penjimatan setiap kali shopping online.

lepas tu, mrs pip rajin masuk website HERMO dan klik 'attendance' ... setiap 10 hari berturut turut klik attendance tu, dapatlah 200 points di HERMO ... so, setiap kali shopping di HERMO, boleh guna maximum 500 points (RM5.00) untuk diskaun pembelian ... RM5.00 maybe tak banyak bagi korang, tapi bagi mrs pip, ianya membantu menjimatkan pembelian ... moreover, nak hantar brg ke Sabah, HERMO kenakan caj sebanyak RM12.00 tau! tapi free shipping kalau di semenanjung msia (TnC) ...

SHOPBACK tu apa? 

Boleh baca web review mengenai SHOPBACK di entry mrs pip 


Best shopping di HERMO?

best juga shoppig di HERMO ni... setiap kali korang beli produk, lepas tu korang review dan bagi feedback, nanti Hermo akan bagi points ... tak byk tapi oklah boleh kumpul ... lepas tu klik 'attendance' 10 hari berturut turut di website hermo atau apps hermo, akan dapat lagi 200 points, dan bila birthday, dapatlah 10% diskaun (dengan pembelian minimum RM50.00) ... dan setiap order yg korang buat pun akan dpt points T_T

dan kalau korang yang tak ada akaun HERMO dan nak buat 1st time pembelian, kalau tak silap korang akan dapat diskaun RM15.00 untuk pembelian pertama ... eh, ok la kan dapat extra diskaun :))

nak cuci cuci mata kat Hermo , boleh layari www.hermo.my

thanks for reading :))

cheers.

3 comments:

  1. utk mama yg tak reti mekap ni pun rasanya kalau nka cuba boleh beli yg basic ni dulu kan

    ReplyDelete
  2. dah lama usyar make up brush dlm box cam ni..nnti nak beli jugak ni..kena tggu gaji...

    ReplyDelete