Terima hadiah daripada rakan blogger || Mommy Irra , Cikgu Etuza & Suria Amanda - Cerita Blog Mrs Pip

Thursday, 17 January 2019

Terima hadiah daripada rakan blogger || Mommy Irra , Cikgu Etuza & Suria Amanda

hi there, yeah, hadiah daripada rakan-rakan blogger selamat mrs pip terima. happy kan bila dapat hadiah, lagi lagi hadiah tu memang berguna untuk kita. tak sangka pula bila rajin bertandang kat social media rakan blogger, sudinya mereka bagi kita appreciation gift ni ... semoga murah tau rezeki korang yang bagi ni kak mrs pip T_T

Terima hadiah daripada rakan blogger || Mommy Irra 

yang container kecil ni , small freezer pots, ada 6 biji ... yang ni mrs pip terima daripada Mommy Irra. yang ni dapat pasal mrs pip hari tu jadi pengunjung yang banyak bagi "like" di IG mommy irra tempoh hari. eh, like banyak2 pun boleh dapat gift ... sukanya I.

freezer pots ni mmg rezeki buat baby Nami la ni, coz lagi sebulan (next February ni) baby Nami dah boleh makan solid food, so bolehlah letak solid food baby Nami kat dalam bekas kecil ni ... warna pun cantik, mcm mommy tau2 saja mrs pip suka kaler ni.

Terima hadiah daripada rakan blogger || Cikgu Etuza

dan minuman Chocolate with malt keluaran Elken ni, mrs pip terima daripada blogger senegeri , iaitu blogger Etuza. dan baru tau Etuza ni seorang cikgu, so lepas ni nak panggil dia cikgu la juga ...

mrs pip terima ni bila tersenarai sbg salah sorang pengkomen unggul bula Disember di blog beliau. da tak sangka dapat sekotak minuman coklat yang sangat sedap! serius sedap. coklat pekat. I like. minum dengan mr.Husband dan anak anak, memang rezeki mrs pip sekeluarga :))

cikgu etuza bgtau, selain minum, boleh juga dijadikan bahan dalam pembuatan kek, so lepas ni kalau mrs pip buat kek, nak try letak sepeket dua dalam kek kelak, mesti extra yummy kan, insya allah.

Terima hadiah daripada rakan blogger || Suria Amanda

yang ni pula spiral biding notebook daripada blogger Suria Amanda. eh suka dengan kaler teal blue cover note ni, lepas tu cover dia jenis ala-ala leather gitew ... mrs pip dapat ni bilamana menjadi top komentor di blog Suria Amanda untuk bulan Disember lepas ... lepas ni bolehlah jot down notes blogging kat notebook ni ... yeah!

mrs pip ucapkan thanks a lot korang, dan semoga kalian sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan.

jemput jenguk juga blog mereka:-

blog mommy irra >>> http://www.irrayyan.com/
blog cikgu etuza >>> http://madey09.blogspot.com/
blog suria amanda >>> www.suriaamanda.com
cheers.

23 comments:

  1. wahhh.. best nya mrs pp dapat hadiah dari blogger.. hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah murah rezeki Mrs Pip

    ReplyDelete
  3. tahniah..byk hadiah...rezeki...

    ReplyDelete
  4. Wow ..meletup entri ni kan..tahnia ya..datang lah lagi di blog Etuza ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cikgu bagi kita rasa chocolate malt drinks tu.
      sedap minuman tu...
      insya allah mrs pip dtg melawat lagi kat blog cikgu.

      Delete
  5. Wah best nya dpt byk hadiah. Tahniah sis. Keep it up!

    ReplyDelete