Personalised baby gift di Lovingly Signed - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 27 November 2018

Personalised baby gift di Lovingly Signed

Personalised baby gift di Lovely Signed || hi there, untuk korang yang nak bagi hadiah istimewa untuk baby kesayangan korang, atau nak bagi hadiah kepada kengkawan yang baru sahaja melahirkan baby, siap ada DIY nama baby tu supaya hadiah tampak lebih istimewa, meh sini mrs pip nak bagi info, laman web LOVINGLY SIGNED adalah yang sesuai korang lawati.

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

Lovingly Signed merupakan laman web berasal dari Singapura, dan merupakan laman web yang memberikan perkhidmatan menjual produk barangan bayi berupa personalised gift di mana setiap barangan yang dijual, kita boleh mengabadikan nama bayi / penerima di atas hadiah tersebut ... 

ni kalau baby Nami mrs pip dapat seketul, memang happy la kan ... ~la ~la ~la ... jom kita intai intai tengok dengan lebih dekat antara barangan yang ada di Lovely Signed ni ...

1. Blankets & Towels

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

ada beberapa pilihan corak, sama ada baby girl atau baby boy ... biasa orang bagi baby hadiah baju atau toys kan, so why not towels or blankets ...

2. Clothing 

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

alahai, cutenya tutu ... nasib baik mrs pip teda baby girl, kalau tak nak beli sehelai tau ... selain tutu , ada juga ropes, bibs, baby romper / baby grow dan pyjamas ... 

3. Gifts

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

pelbagai pilihan menarik untuk gifts ala ala hamper ni ... ada yang untuk boys, ada yang untuk girls ... bila bagi personalized gifts macam ni, rasa hadiah ni sangat eksklusif untuk baby tu kan ... rasa, hadiah ni extra istimewa :))

4. Toys & Accessories

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

bukan setakat baju atau tuala sahaja boleh abadikan nama baby , ni salah satu yang menarik juga hadiahnya iaitu boleh mengabadikan nama pada toys & accessories untuk baby tu ... biasa kids kan suka rebut rebut barang, jadi bila ada nama macam ni, jangan berebut ya sayang ... masing masing dah ada nama printed kat toys sendiri , hehe.

5. Christmas Gift

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

hah, Krismas pun dah nak dekat. so kalau korang ada Christian friends yang bakal melahirkan baby sekitar bulan Disember, why not hadiahkan barangan bab bertemakan Christmas Gift ? menarik kan ... 

Personalised baby gift di Lovingly Signed
Personalised baby gift di Lovingly Signed

Explore our collection of stylish personalised baby gift for your little one. Most of our gifts can be embroidered with babies name, making an extra-special gift for any occasion. All gifts delivered to your door in our luxury gift box. Free Singapore delivery.

Untuk rakyat Singapore, Lovingly Signed menyediakan perkhidmatan
  • Penghantaran percuma di seluruh Singapura, termasuklah Pulau Ubin
  • Penghantaran percuma pada hari bekerja
  • Penghantaran luar kawasan Singapura dikenakan caj SGD25
  • Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi SGD250 untuk pesanan antarabangsa

buat korang yang nak info lebih lanjut, korang boleh layari website, dan media sosial Lovingly Signed :-


cheers.

7 comments: