Beli baby romper murah murah di 11 Street - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 13 August 2018

Beli baby romper murah murah di 11 Street

Beli baby romper murah murah di 11 Street || hi there, mrs pip hari tu shopping online di 11 street ... mulanya nak mencari photography props , berkenan sangat nak beli faux fur kaler white tu yang ramai blogger guna bila shoot product ... nampak cantik sangat ... tapi biasalah, kalau online shopping ni, lain kau nak beli, lain kau terbeli! muehehe ... terjebak la pula beli romper untuk baby NH ... nampak banyak sangat romper cantik cantik, lepas tu harga pula sangat affordable, so why not beli satu dua set kan ... hiks! beli baby romper murah murah di 11 street gitu ...

Beli baby romper murah murah di 11 Street
Beli baby romper murah murah di 11 Street

cumanya bila kau beli baby romper online ni, penjual memang akan bagi RANDOM DESIGN ... so tak boleh nak pilih mana satu design yang kau suka ... memang kena tawakal, kot kot dapat romper yang cute, mmg happy la kan, kalau dapat romper tak sesuai di jiwa, hurmmmmmm

tapi bagi mrs pip , it is ok ... kita tawakal sajalah ... dapat mana mana design pun, kita terima saja ... dah harga murah murah, malas nak fikir bab bab design, for sure mmg design banyak yang cantik cantik ... sama ada berkenan di hati atau tak ...

yang baby romper kat atas tu, ada 5 helai, mrs pip beli untuk baby umur 3 bulan, harga satu set RM25.11 , shipping RM10.00 , so total nak bayar RM35.11 ... kira ok lah, dah mrs pip mmg sejenis malas nak pergi shopping complex, so beli online dgn bayaran postage RM10.00, kira justified la kan ..... hari tu ada nampak baby romper jual kat Giant, sehelai RM8.00, tapi design mcm tak berkenan di hati, so tak beli pon ... yang sehelai RM8.00 ni paling murah mrs pip jumpa, selalu pun belas belas ringgit sehelai ...

Beli baby romper murah murah di 11 Street
Beli baby romper murah murah di 11 Street

yang gambar ke dua ni pula, ekceli mrs pip untuk umur 6-9 months, tapi seller wasap kita stok untuk 6-9 months tiada, so pilih 9-12 months la ... it is ok, insya allah bila baby NH lahir nanti, kita tunggu lah dia membesar sampai boleh muat baby romper ni kan ...

yang set ni pula, ada 4 helai romper, dan 6 pasang stokin ... harga untuk set ni ialah RM30.60 dan postage RM10.00 ... mahal tak korang rasa? bagi mrs pip, harga still affordable ... macam biasalah, kita dapat RANDOM DESIGN ... 

hari tu beli kat 11 Street pun bukannya apa, saja ja nak habis tebus B Infinite points ... mrs pip ada buat entry pasal Kad B Infinite hari tu ... kalau nak tahu lanjut, boleh lah klik link entry di bawah ...


yang nak mencari baby romper murah murah tu, bolehlah layan 11 Street ni, ramai seller yang jual baby romper, cuma tu la kena rajin browsing ... ada seller yang jual produk sama, tapi harga pula berbeza ... dan penting juga untuk baca review pembeli, so dari situ kita tahu seller dan produk tu ok ke tak ... ada seller response cepat, delivery pun cepat ... ada yang slow sangat nak response dan deliver barang ...

dan untuk romper yang mrs pip beli ni, kualiti kain not bad ... tak nipis tak tebal, jahitan pun kemas ... kain lembut, sesuai untuk dipakai baby ...

kalau korang nak design romper baby korang ikut citarasa korang pula, bolehlah personalized baby romper di Printcious ... mrs pip hari tu design 2 helai romper untuk baby NH ... nak tengok romper baby NH, boleh klik di entry


hiks, tetiba pula suka baby romper ... time lil' Iman dan lil' Amin dulu, tak beli sangat pun romper ... anyway, mrs pip dah nak masuk 38 weeks of pregnancy ... wish me have a smooth delivery ya ...

cheers.

10 comments:

  1. Murah..Murah...Sy suka beli romper mase anak kecik2 dulu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok romper sekarang, byk sgt yg comel2...

      Delete
  2. banyak memborong tu..rambang mata nak memilih baik beli banyak terus kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, mcm ni la bila mak mak bershopping ...
      terus borong banyak ...
      nak beli lagi, tapi tunggu baby lahir dulu baru top up romper lagi..

      Delete
  3. murah tu..kite aritu brg baby byk beli kat shopee & lazada jer.. mmg x larat la nak keluar beli2 bagai tu... shopping on9 pastu tggu barang sampai..haaha

    ReplyDelete
  4. alolo somelnya..saya pun suka beli online..tapi kat 11 street ni jarang..ada sekali kot pernah cuba beli..lambat gak dapat..sbb brg dari oversea..

    ReplyDelete