Unboxing #612sale Hermo Bundle Box - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 27 June 2018

Unboxing #612sale Hermo Bundle Box

Unboxing #612sale Hermo Bundle Box || antara laman web yang mrs pip suka terjah untuk cari produk skincare dan make up , mestilah HERMO.MY ... lagi lagi bila hermo ada buat sale , memang harga kaw kaw hebat sampai boleh buat rambang mata dan tak tahu nak pilih apa, kalau boleh semua nak add to cart T_T ... tapi dalam banyak banyak sale di hermo, mrs pip paling suka kalau ada hermo bundle box, memang harga sangat affordable dengan pilihan item yang banyak ... hari tu mrs pip sempat beli hermo bundle box waktu 612 sale sempena ulangtahun hermo ke-6, so jom Unboxing #612sale Hermo Bundle Box , tengok apa yang mrs pip grab ...

Unboxing #612sale Hermo Bundle Box
Unboxing #612sale Hermo Bundle Box

hari tu hermo buat sale bundle box , any 4 items for only RM48.00 ... so pilih mana mana 4 barang yang hermo sediakan , dan bayar cuma RM48.00 untuk barangan tersebut ... pilihan boleh tahan juga, lagi2 yg gilakan eye shadow time tu, mmg rambanggggg mata ... tapi memandangkan mrs pip ni not into make up, so mrs pip tutup mata sebelah ja tau pura pura ndak nampak jelas barang2 make up tu ... hiks!

Unboxing #612sale Hermo Bundle Box
eh, tetiba ada mi kari pula! mrs pip join contest kat IG hermo hari tu yang bertemakan #localiciouswithhermo

mrs pip cuma pilih item yang mrs pip betul betul nak pakai ... so end up mrs pip beli 2 botol losyen terbaru Nivea, iaitu Nivea oil in lotion Vanilla and Almond Oil pasal lotion badan mrs pip dah susut sangat sangat ... lepas tu mrs pip beli pula 2 botol Loreal pure clay mask illuminating since I is penggemar clay mask, so nak try pula clay mask keluaran Loreal ni ... biasanya sebotol Loreal Clay Mask berharga sekitar RM40.00 , so mmg BIG SAVINGS untuk mrs pip ... untuk semua pembelian 4 item ni, mrs pip berjaya save sekitar RM62.00 ... woha!

nanti mrs pip buat full review ya untuk item yang mrs pip beli ni ... still tak guna pakai lagi clay mask dan lotion tu ... stay tune untuk review , insya allah .


thanks for reading and happy smart online shopping :))

nak bagitau korang, kalau korang shopping di hermo melalui SHOPBACK, korang akan dapat penjimatan CASHBACK sebanyak 6% (latest update, kalau dulu cuma 2% sahaja), so sesiapa yang rajin shopping online tu, better membeli belah melalui SHOPBACK ... yang tak tau pasal SHOPBACK ni, boleh baca web review yang mrs pip tulis


cheers.

6 comments:

  1. Tak pernah lagi shopping kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt cik tie nak cari make up atau skincare, boleh try di hermo...

      Delete
  2. Pergh!! murah dan berbaloi harganya tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg berbaloi ... Mcm Sabahan, kena byr extra RM12 postage, nak free postage kena beli RM150 ke atas kalau tak silap, tp untuk buyer west Malaysia, just buy any 2 products kalau tak silap, dpt free shopping ..

      Delete
    2. Eh silap, free shipping ...

      Delete
  3. Om punya pun baru sampai tengahari td.

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2018/06/i-bought-new-product-with-hermo.html

    ReplyDelete