Duit Raya Shakin' Deals sempena kempen Lazada Riang Ria Raya Sale (1 - 4 Jun 2018) - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 1 June 2018

Duit Raya Shakin' Deals sempena kempen Lazada Riang Ria Raya Sale (1 - 4 Jun 2018)

hi there, korang dah shopping tak barang keperluan untuk raya tahun ni? cakap pasal shopping ni, mrs pip malas nak berebut-rebut beli barang kat luar, jadi seperti kebiasaan, mrs pip shopping saja di laman web LAZADA ... dan bagi penggemar online shopping, laman web LAZADA akan mengadakan kempen LAZADA RIANG RIA RAYA SALE 1 - 4 Jun 2018 ini, dengan diskaun diskaun hebat akan diberikan kepada pelanggan LAZADA ... kalau korang nak tahu lebih details, boleh klik kempen LAZADA RIANG RIA RAYA  1 - 4 Jun 2018 >>>  https://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/?hybrid=1 <<<

Lazada Riang Ria Raya 1 - 4 Jun 2018 ; Nikmat DiKongsi Bersama
Lazada Riang Ria Raya 1 - 4 Jun 2018 ; Nikmat DiKongsi Bersama

LAZADA RIANG RIA RAYA akan memberikan exclusive deals sepanjang kempen berjalan dan potongan harga sehingga 90% terhadap banyak jenis produk terpilih , dan sebanyak lebih daripada 30 jenis produk terkenal akan memberikan potongan harga secara ekslusif termasuklah jenama barangan Asus, Watsons, Carlo Rino, Lifebuoy, Senheng, Dettol, Poney, Levi's, Siti Khadijah, Xiomi, Drypers, Samsung, Panasonic, Maybelline, Nivea, Etude House, Pet Pet, Oral B, Valentino Rudy, Tesco dan banyak lagi ....

antara jenama yang mengambil bahagian ketika Lazada Riang Ria Raya Sale
Lazada Riang Ria Raya 1 - 4 Jun 2018 ; Nikmat DiKongsi Bersama
antara jenama yang mengambil bahagian ketika Lazada Riang Ria Raya Sale

sempena Lazada Riang Ria Raya ni, ada banyak Flash Deals berlangsung, setiap hari dengan pelbagai pilihan produk pada harga yang sangat jimat , selain tu ada lebih dari 600 Vouchers diberikan, korang boleh grab voucher yang korang berkenan, lepas tu ada Deal on Raya Essentials dan Buka Puasa Buffets, Bundles and Partners Exclusive Offers ...

mrs pip tak sabar nak shopping kat Lazada sempena Riang Ria Raya ni ... dah ada few items yang mrs pip fikir nak grab ketika sale berlangsung, almaklumlah time sale macam ni la boleh dapat harga jimat kan ....

Menangi Duit Raya Shakin' Deals sehingga RM50 Cash Vouchers
Lazada Riang Ria Raya 1 - 4 Jun 2018 ; Nikmat DiKongsi Bersama
Menangi Duit Raya Shakin' Deals sehingga RM50 Cash Vouchers

dan, selain tu, ada satu lagi tawaran menarik dari Lazada iaitu Duit Raya Shakin' Deals, dan boleh menang sehingga RM50 cash vouchers! .... nak shake shake untuk dapatkan cash vouchers tu senang saja caranya, korang hanya perlu:-
  • download Lazada App dan wajib log in 
  • stay di homepage Lazada App
  • boleh shake setiap hari bermula 22 May sehingga 4 Jun 2018, 3 kali sehari setiap jam 5.30 am, 12.30 pm dan 9.30 pm

dan nak tau lebih lanjut pasal Lazada Riang Ria Raya  Shakin' Deals ni, boleh klik https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/riang-ria-raya-shakin-deals-mega?hybrid=1 ... kalau menang voucher shakin' deals ni nanti, voucher tu boleh ditebus ketika Lazada Riang Ria Raya Sale yang bermula 1 - 4 Jun 2018 ni tau ... rugi kalau korang tak tebus pula voucher tu ... kalau tak nak, meh bagi kat mrs pip ni , hehe. 

selain tu, kalau korang nak cari idea untuk bagi hadiah kepada orang tersayang sempena hari raya aidilfitri ni, hah! bolehlah korang beli hadiah tu kat Lazada juga, dah namanya sale kan, boleh dapat harga dengan diskaun menarik ... 

lihat video menarik ni yang mrs pip kongsikan kat bawah ni ... bernas betul idea pakcik ni nak bagi hadiah kat isteri tersayang dia ... tapi tak perlu susah susah nak pergi kedai kena menempuh kesesakan jalan raya, nak cari parking lagi ...beli saja kat Lazada, senang kerja ... tunggu bungkusan sampai depan rumah saja ... dan memang rasa gembira bila dapat bagi hadiah buat orang tersayang ...

atau korang boleh klik link video dan buka kat youtube in case video yang mrs pip attached ni tak boleh buka di blog >>> https://www.youtube.com/watch?v=0KKBn5-eZzg <<<



jadi jangan lupa shopping shopping kat Lazada sempena Riang Ria Raya bermula 1 hingga 4 jun 2018 ini ... 

cheers.

14 comments:

  1. Replies
    1. time sale mcm ni mmg seronok beli barang di lazada, byk sgt barang harga affordable ...

      Delete
  2. sale lagi lazada. mata bling bling dah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bling bling mata nak pilih barang...

      Delete
  3. Last week baru shopping kat lazada, semalam pun Wanie dah start usha-usha barang kat Lazada...
    Habis duit den

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh hari2 nak shopping kat Lazada ni...

      Delete
  4. Memang best kempen lazada ni. Tapi sellau luoa nak shake shake la

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip pula slalu shake shake tp belum berjaya dapat cash voucher tu...

      Delete
  5. asyik terlepas je yg shakin deals tu..bila tengok time, dah terlepas..aishhh..sblm tu dah ingt...mana tau kot bertuah dapat baucer diskaun..jimat shopping di Lazada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cuba beberapa kali, mmg tiada rezeki buat mrs pip la....:(( ....

      Delete
  6. Kakak ikut duit goncang & ketupat raya Shopee sbb skrg ni gian ber-shopee! hihihi...anak bongsu yg tlg goncang, kalau kakak yg goncang, hp tu melompat dr tgn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni nak try pula kat shopee...hiks, mrs pip ni mmg kaki shopping online :))

      Delete
  7. Berjaya dapat voucher tak mrs pip..

    ReplyDelete