Review telekung Arafah selesa dan cantik, RM35.00 sepasang hanya di LAZADA - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 8 February 2018

Review telekung Arafah selesa dan cantik, RM35.00 sepasang hanya di LAZADA

hi there, mrs pip hari tu mencari telekung harga mampu. happy bila nampak harga telekung di LAZADA RM35.00 sepasang, telekung arafah lace silver. telekung nowadays harga memang gempak gempak, sepasang dalam RM100.00. boleh tahan sangat harganya ... harga terasa mahal, kain dan corak pula mrs pip tak berkenan. so end up cari online sajalah, senang ... lagi banyak pilihan, dari yang murah sampailah yang harga meletops ...

korang kalau nak beli telekung, apa yang korang titikberatkan? lain orang lain lah keinginannya ya tak ... ada yang suka bersulam ada yang tak. ada yang nak kaler all white, ada yang nak kaler itu ini ... tapi apapun, kenalah sesuai dengan bajet memasing ... mcm mrs pip, nak mencari telekung tanpa sulam, lepas tu wajib selesa dipakai, telekung tak nipis sampai boleh see through, cukup labuh, dan bergetah di pinggang ... 



nak try beli, korang boleh klik >>> LINK LAZADA <<<


jumpa kat LAZADA, kaler silver. ekceli ada few colors yang lain, tapi rasa ni mcm berkenan di hati. nampak harga rasa mcm tak percaya. hurm, maybe nipis kot. tapi tak pa, try beli sepasang. kalau suka nnt boleh beli lagi ...


ni lah telekungnya yang mrs pip terima ... happy bila telekung ni selesa dipakai. semua ciri ciri yg mrs pip nak, mmg ada. sejuk pun sejuk disarungkan. lagi seronok bila nampak bahagian pinggang tu boleh laras, getah pun jenis yang high quality, bukan jenis yang cepat longgar ...dan sedikit lining dark grey dan pink kat bawah kain ... sweet.


ni close up sedikit lace kat atas kepala tu ... bagi mrs pip, ada tak ada lace ni pun ok saja. mmg dah suka dgn telekung ni. harga pun mmg harga bajet, tapi kualiti not bad. lepas ni nak beli sepasang dua lagi. korang kalau mencari telekung, tak perlu pening pening, boleh cari di LAZADA, mmg banyak sgt pilihan. boleh buat price comparison sebelum membeli. yang suka telekung siti khadijah yang femes amos tu pun ada, cuma I is tak mampu nak beli, sepasang RM200 you. tapi ramai yg review telekung brand tu mmg sangat sangat selesa nak pakai. so tepuk dada tanya bajet diri sendiri :)), hew hew hew ...

tu saja nak share review kali ni. thanks for reading.

dan jangan lupa join FIRST INSTAGRAM GIVEAWAY BY MRS PIP ya, >>> KLIK SINI <<< GA ni tamat pada 14/2/2018, boleh pilih nak CASH atau GIFT kalau menang.

cheers.

14 comments:

  1. saya jenis tak kisah ada sulam atau tak..janji selesa bila sembahyang

    ReplyDelete
    Replies
    1. telekung ni so far selesa dipakai :))

      Delete
  2. Murahnyaaa! Boleh lah belikan sehelai untuk ibu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga affordable, try beli sepasang tengok suka ke tak :))

      Delete
  3. Replies
    1. ada byk kaler lain pun cantik2...

      Delete
  4. Replies
    1. memang cantik :)) harga pun murah.

      Delete
  5. Cantik sgt telekung ni. Mai beli warna purple soft. Rasa lembut2 je warna tu. Dan harga pun terlajak murah. Memang puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pip pun nak tambah lagi kaler lain ... :))

      Delete
  6. murahnya telekung..cantik pulak tue..nak orderlah telekung kat lazada

    ReplyDelete
    Replies
    1. order jgn tak order ... harga mmg murah.

      Delete
  7. Thank you for the review mrs pip.
    Memang saya tgh mencari telekung yg tak mahal dan kualiti bagus.
    Nampak telekung ni kat lazada mcm murah dan was was takut jarang dan nipis, tp dgn review mrs pip rasa confident nak beli

    Thank you 😊


    ☆ Atheera ☆

    ReplyDelete