Rezeki bulan Disember; terima hadiah dari blogger Sofinah & blogger Shahida - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 28 December 2017

Rezeki bulan Disember; terima hadiah dari blogger Sofinah & blogger Shahida

hi there, rezeki bulan Disember. yeah, hadiah dari blogger Sofinah selamat diterima pada 19/12/2017. hadiah ni sampai beberapa hari awal, cuma mrs pip lewat sedikit collect di pejabat pos. gembira bila dapat bungkusan comel dari blogger Sofinah ni, secomel orangnya juga.

nak tahu ni hadiah kemenangan apa? hah, hari tu mrs pip ada kongsi yang mrs pip >>> menang tempat kedua segmen suaikenal blogger di Malaysia <<< anjuran blogger Sofinah ni. memang banyak persaingan. dan tak sangka boleh menang. kebetulan pula mrs pip memang perlukan headphone / earphone baru, so bila dapat headphone Sony ni, memang melompat ke bintang mrs pip. kaler merah you ols! awesome sangat. thanks banyak banyak Sofie belanja kak pip seketul headphone cantik ni.  


dan yang ni pula, novel menarik yang dihadiahkan oleh blogger Shahida. ni pun tak sangka terpilih sebagai pengkomen bertuah #7 >>> sempena harijadi Shahida yang ke-34 <<< tak tau pun menang sebenarnya, sampailah blogger Shahida ni DM kat IG mrs pip hari tu. hehe. novel pemberian ni, mrs pip terima pada 18/12/2017 dan berjaya di-collect keesokan harinya. p/s: nanti lepas baca insya allah akan buat review yer (doakan kerajinan mrs pip me-review novel serajin mcm blogger Shahida ni juga) ....

siapa blogger yang suka baca novel, mesti kenal blogger Shahida ni dari kasihku amani imani ni .... blogger Shahida ni, bukan setakat novel saja dia review tau, tapi banyak movie/drama best2 rajin dia review. mrs pip memang suka baca review yang blogger Shahida ni buat. dan sentiasa kagum dengan kerajinan blogger Shahida ni baca novel. setahun beratus ratus novel dia baca. fuh! mrs pip ni nak baca sebuah novel pun payah sangat. ni pun baru berjaya habiskan 3 novel utk tahun ni .... 


mrs pip doakan kedua dua blogger yang baik hati ni bagi mrs pip hadiah, akan sentiasa dimurahkan rezeki. thanks korang, suka sangat dengan hadiah hadiah awesome ni.

cheers. 

10 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih Mrs pip atas reviewnya dan doa itu.. Aamiin.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mrs.Pip ^^ jealous pulak Hana T_T hohoh

    ReplyDelete
  3. best nya dapat hadiah...tahniah mrs pip..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah mrs pip. Rezeki hujung tahun. Semoga ada rezeki lagi.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Tahniah mrs pip.

    ReplyDelete
  6. Tahniah mrs pip..best hadiah2 tu..saya dulu kaki novel..skrg ni, malas..haha

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mrs Pip. Murah rezeki Mrs Pip. Syukur alhamdullilah. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah kak pip suka. hehehe.. enjoy your headset. hehe.

    ReplyDelete