Menang segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 2 December 2017

Menang segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia

hi there, another lucky day for me. senyum sampai ke telinga hari ni. guess what, I won 2nd place for >>> Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia <<<. wah, perasaan ni terus teruja melompat kijang sekejap bila nampak hadiah yang Sofie sediakan untuk mrs pip. macam tau-tau saja Sofie ni yang mrs pip memang perlukan HEADPHONE. all these while, mrs pip cuma ada earphone Samsung yang sudah dimamah usia lebih 4 tahun. dan recently, earphone 'buds' tu hilang. so bila guna mmg tidak selesa, jadi mrs pip baru saja bercadang nak beli headphone, no more earphone kunun. memang rezeki sangatlah bila menang segmen yang Sofie buat ni, gonna get a new headphone for me! yeah.


Menang Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

mrs pip join segmen ni memang just for fun saja, moreover dapat kenal lebih dekat bloggers yang lain. dan ramai bloggers yang join tu bloggers yang mrs pip familiar, dan entry mereka semua memang best best, so harapan nak menang tu memang langsung tiada bagi mrs pip ... tapi, tuah ayam nampak di kaki, tuah kita Allah dah tentukan. yeah, syukur sangat.

Menang Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

komen di atas adalah dari Sofie yang berkaitan entry mrs pip untuk segmen yang Sofie buat ni. bila Sofe buat entry Mobile Legend hari tu, seriously mrs pip mmg kagum dengan si Sofie ni. tak ramai gegirl nak layan game mcm ni. mrs pip dulu dulu main la juga game nintendo dan playstation tu kan, tapi malas aaarrrr, selalu kalah dengan all my brothers, so end up I stay away main game. memang tiada bakat langsung mau main game. mcm rasa mau patah patahkan saja joystick tu setiap kali kalah main game. baik my abang2 atau my adik2, takkan bagi chance utk mrs pip menang. hurm!

kalau nak kenal the other side of mrs pip, bolehlah baca entry suai kenal yang mrs pip join tu , >>> KLIK DI SINI <<< dan korang bolehlah tahu nama sebenar mrs pip yang penuh makna ... selalu orang akan cakap "eh, kenapa nama kau pelik?", tapi ianya takkan pelik once korang tahu cerita di sebalik nama sebenar mrs pip ... T_T

and once again, big thanks to Sofie kerana pilih mrs pip jadi salah seorang pemenang segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia. dan tahniah pemenang yang lain juga. yang tak menang, boleh cuba join giveaway mrs pip pula.


mrs pip sedang menganjurkan Ohsem Giveaway by Mrs Pip, tarikh akhir pada 6 December 2017 ni, ada few more days lagi kalau korang nak join .. jom la join ramai ramai, kot kot korang pula yang jadi pemenang bertuah kan .... nak join, sila klik banner di atas, TQ.

cheers.

2 comments:

  1. wow tahniah mrs pip! Cantik pula tu hadiahnya. Nanti sa join GA mrs pip ya :D

    ReplyDelete