Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17) - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 6 December 2017

Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)

(STICKY POST until 6th Dec 2017) ... hi there, mrs pip lancarkan OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP hari ini. Memandangkan kita dah semakin berada di penghujung tahun, dan mrs pip berharap korang semua mempunyai tahun 2017 yang Ohsem, dan marilah kita semua meng-Ohsem-kan diri dan semoga tahun ini merupakan tahun yang melakar seribu keindahan memori buat korang semua. jadi, korang juga pasti akan membuatkan mrs pip melakar memori indah sekiranya korang menyertai OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP ini! yeah. hadiah giveaway kali ini mrs pip bawakan khas dari laman web simplyohsem.com sempena Xmas 'Shop and Win' Campaign + hadiah khas dari mrs pip sendiri.

OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP
OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP

tapi sebelum korang nak join giveaway ni, suka mrs pip berkongsi kat korang semua mengenai laman web simplyohsem.com. 

simplyohsem.com merupakan portal belian atas talian (online shopping website) yang menjual pelbagai barangan menarik pada harga berpatutan. dan bak kata pepatah there will be something that you will want. dan simplyohsem.com sedang mengadakan kempen Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign bermula dari 1/11/17 sehingga 12/12/2017. dan sebanyak 50 hadiah ditawarkan dengan jumlah nilai RM10,000.00 ... yeah! Ohsemnya.

dah sedia nak join OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP? syarat-syarat untuk menyertai giveaway ni ialah:-

WAJIB:-

1/ sila tinggalkan komen di entry post mrs pip >>> Xmas 'Shop & Win' Gift Campaign <<<

2/ follow blog mrs pip 

3/ follow fan page mrs pip, klik di sini >>> MrsPip18 <<< 

4/ follow Instagram mrs pip, klik di sini >>> MrsPip18 <<< 

5/ buat satu entry bertajuk "Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)" dan letakkan banner di entry korang dan backlink kan banner tersebut ke entry mrs pip ni

6/ ceritakan di dalam entry korang sedikit mengenai pengalaman menarik mengenai Krismas korang (jika ada) yang pernah korang lalui ATAU nyatakan (mengikut kreativiti anda) Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana ..................................... 

7/ tinggalkan link URL entry korang di kotak komen di bawah beserta fan page dan IG korang

8/ pemenang yang terpilih WAJIB buat entry khas untuk reveal hadiah yang diterima dan dalam entry tersebut perlu masukkan link URL giveaway ini.

OPTIONAL:-

1/ follow fan page SimplyOhsem, klik di sini >>> SimplyOhsem <<<

2/ follow IG SimplyOhsem, klik di sini >>> SimplyOhsem <<< banyak updates menarik di IG simplyohsem

giveaway ini akan berlangsung bermula 22hb Nov 2017 sehingga 6hb Dec 2017. mrs pip memilih seorang pemenang bertuah. dan sekiranya melebihi 50 penyertaan, mrs pip akan menambah seorang lagi pemenang. 

hadiah giveaway ini merupakan barangan yang mrs pip pilih dari laman web simplyohsem.com beserta hadiah yang mrs pip sediakan sendiri. hadiah sangat misteri kerana tak seperti giveaway yang mrs pip buat selalu hadiah mmg mrs pip reveal kan, tapi untuk Ohsem Giveaway by Mrs Pip ni, hadiah mrs pip tak nak reveal, biarlah misteri. muehehe.

jadi, jom sertai ohsem giveaway mrs pip ni. 

Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem
Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign dari Simply Ohsem

p/s: kalau korang tengah mencari hadiah menarik lagi affordable, sila lah terjah laman web simplyohsem, dan boleh join sekali Xmas Shop & Win Gift Campaign ni. nak join gift campaign ni pun sangatlah mudah, boleh join Xmas Shop & Win Gift Campaign ni hanya dgn minimum pembelian RM50.00:-

- muat naik tracking code anda dan masukkan hashtag #ohsemxmas #simplyohsem dan tag @simplyohsem sama ada pada akaun instagram atau facebook dan nyatakan hadiah pilihan anda sekiranya anda adalah pemenang bertuah. Xmas 'Shop and Win' Gift Campaign ini bermula dari 1 November 2017 sehingga 12 December 2017.

- pemenang akan diumukan pada 17 December 2017, dan pastikan post anda telah disetting kepada public 

cheers.

SENARAI PENYERTAAN
** sudi sudi berblogwalking semua **

2. http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
3. http://www.yatizul.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
4. http://providenetwork.com/ohsem-giveaway-mrs-pip-221117-61217/
5. http://messarah.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
6. http://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
7. http://www.sisgee.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrspip-221117-61217.html?m=1
8. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
9. http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip.html
10. http://www.bondezaidalifah.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
11. http://lulumatzam.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
12. https://ainniah.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrspip-221117-61217.html?m=1
13. http://www.maisarahsidi.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
14. https://izyan5025.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
15. http://www.sofinahlamudin.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
16. http://www.jun-zie.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip.html?m=1
17. http://www.miakassim.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html?m=1
18. https://kylifa.blogspot.my/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
19. http://www.sishawadesign.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
20. http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
21. http://www.sayidahnapisah.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
22. http://nonasani.blogspot.my/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

NEXT NEXT 


42 comments:

  1. Selamat bergiveaway Pip. Good luck untuk yg join 😊

    ReplyDelete
  2. Salam singgah lagi :)

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    Fanpage : https://www.facebook.com/cekgunorazimahdotcom/

    Ig : https://www.instagram.com/cekgunorazimah/

    ReplyDelete
  4. tahniah mrs pip.. meriah giveaway skrg ni kn.. support me if bminat

    Jemput join GA :)
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete
  5. yeayyy Ray dah join tau.

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    ReplyDelete
  6. Good luck for your giveaway! :)

    http://hanysapek.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. http://www.yatizul.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    ReplyDelete
  8. bestnya.. bestnya.. nanti saya join :)

    ReplyDelete
  9. Saya join ye :)

    Entri: http://providenetwork.com/ohsem-giveaway-mrs-pip-221117-61217

    Fanpage: https://www.facebook.com/produkvitaminsemulajadi/

    IG: https://www.instagram.com/shakleeskudai_zaleha_awaluddin/

    ReplyDelete
  10. good luck pada yang join, akak nak join juga kerana 6.12 tu tarikh istimewa bg akak, so akak harap dapat juga hadiah istimewa...

    ReplyDelete
  11. https://messarah.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    ReplyDelete
  12. GV join ya kak. :D

    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html


    ReplyDelete
  13. http://www.sisgee.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrspip-221117-61217.html?m=1

    ReplyDelete
  14. bismillah

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
    fb:NURNASUHA MOHD FADZIL (https://www.facebook.com/queridoame)
    IG:queridoame

    ReplyDelete
  15. wow... ada GA mrs pip... dh lama juga tak jenguk blog mrs pip... insyaaAllah sy join nti...

    ReplyDelete
  16. Amer join ye!

    http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  17. http://www.bondezaidalifah.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    bONDE jOIN...

    ReplyDelete
  18. Ain join :)

    https://ainniah.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrspip-221117-61217.html?m=1

    ReplyDelete
  19. Sempat lagi nak join ni, nanti Auni join ya, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  20. yeay dah join jgak.

    https://ainniah.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrspip-221117-61217.html?m=1

    ReplyDelete
  21. Nampak meriah sambutannya.
    Tahniah Mrs Pip

    ReplyDelete
  22. Maisarah join :)

    http://www.maisarahsidi.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    ReplyDelete
  23. Selamat menganjurkan GA, Mrs Pip. Nanti ada kesempatan insya Allah saya akan turut serta :)

    ReplyDelete
  24. IQ join juga!

    https://izyan5025.blogspot.my/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    Fanpage: www.facebook.com/izyan5025
    IG: www.instagram.com/izyanbalqis25

    ReplyDelete
  25. Kak Pip! Saya join.. hehe..

    URL Giveaway : http://www.sofinahlamudin.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    FanPage : https://www.facebook.com/sofinahlamudindotcom/

    Instagram : https://www.instagram.com/sofinahlamudin/

    ReplyDelete
  26. Bismillahirahmanirrahim ❤ salam maulidur rasul sis dan family. Ju dtg submit link =D

    http://www.jun-zie.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip.html?m=1

    Insta : www.instagram.com/jun.zie

    Ju xda fan page

    All the best smua peserta !!! 😁

    ReplyDelete
  27. Nampak meriah sambutannya.
    Tahniah

    ReplyDelete
  28. Saya join Pip!

    http://www.miakassim.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html?m=1

    Fanpage www.facebook.com/miakassimdotcom

    Instagram
    www.instagram.com/miakassim

    ReplyDelete
  29. Kak Pip, saya dah join! ^_^

    http://kylifa.blogspot.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    https://www.instagram.com/beba__ifa/

    Fanpage x ada..hehe

    ReplyDelete
  30. Awa join.... http://www.sishawadesign.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html =D

    ReplyDelete
  31. salam Mrs Pip dah join :)

    http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    instagram : https://www.instagram.com/noni_sukarno/

    fanpage : https://www.facebook.com/wanisukarno

    ReplyDelete
  32. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    ReplyDelete
  33. Bah good luck kepada semua peserta :)

    ReplyDelete
  34. DONE. Last Dayyyyy~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/12/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html
    IG : @gelaktawa
    FB : nonasani.blogspot.com

    ReplyDelete