Potret kartun Mrs Pip dari Sophee Studio - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 30 November 2017

Potret kartun Mrs Pip dari Sophee Studio

hi there, just want to say thanks to dear blogger Sofie! you make me smile today. hari ni dapat info dari blogger Sofie, dia buat lukisan kartun untuk semua peserta yang join segmen suaikenal blogger seluruh malaysia. wah! terus rasa gembira bila nampak potret kartun mrs pip. selama ni tak pernah terfikir akan ada seseorang yang lukis potret kartun buat mrs pip. dan bila Sofie bgtau dia buat untuk setiap peserta potret kartun, berwarna dan hitamm putih, memang I is happy sangat. thanks tau Sofie, bukan senang nak sediakan semua ni. mmg appreciate sangat hasil kerja Sofie.


kalau korang rasa berminat nak minta Sofie buatkan potret kartun untuk korang, korang boleh layan hasil kerja tangan Sofie di www.sopheestudio.com ... memang rajin Sofie ni sediakan setiap sorang peserta potret kartun. 


korang rasa, potret kartun mrs pip ni ada tak iras iras muka mrs pip? seriously, raut muka, mata dan mulut memang ada persamaan. thumbs up Sofie,

dan kalau korang tak join lagi segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia anjuran Sofie (and serious hadiah memang awesome) cepat cepat join, korang boleh layan entry Sofie >>> KLIK DI SINI <<< ...

once again, thanks Sofie buatkan potret kartun kak pip yang cun ni. muehehe.

cheers.

9 comments:

  1. cutenya... bila dh dikartunkan... hehe

    ReplyDelete
  2. kagumnya dorang yg tangan jenis berseni ni..okey, nak terjah jap segmen sofie tu...

    ReplyDelete
  3. comel lah mrs pip. kalau ana yg lukis hanya mampu lukis org lidi je. hehe

    ReplyDelete
  4. sha pun dpt gakk..comel angat tq sofie

    ReplyDelete
  5. Chomel ngattt.. hehe.. Lea join jugak segmen tu.. Tapi last minit.. baru semalam..

    ReplyDelete
  6. Cantik lukisan ini kak. Wah bestnya dapat lukisan kartun ni kak. :D

    ReplyDelete
  7. comel nyaaa... buatkan untuk kita boleh ke?

    ReplyDelete