Cash-out pendapatan di SUSHIVID - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 23 September 2017

Cash-out pendapatan di SUSHIVID

hi there,

Jana Pendapatan dgn SUSHIVID

hari tu,bila mrs pip dapat referral email untuk join Sushivid, mrs pip join jer, tak fikir pun kalau join akan dapat extra cash time tu. mrs pip join coz nak cari job thru Sushivid, kot kot ada rezeki dapatlah paid job kan ...

and mrs pip dapat tau, kalau korang join Sushivid ni sendiri tanpa melalui referral email sesiapa, korang tak kan dapat extra cash.

kalau nak dapat extra cash, kena join melalui referral. cenggitu ya. yang bagi referral akan dapat extra cash, dan yang sign up melalui referral pun akan dapat extra cash, so maksudnya, dua-dua pihak akan dapat extra cash.

nak extra cash lagi? korang refer kan SUSHIVID ni dengan kawan kawan korang pula ... tapi, dah buat referral ni, korang pun kena rajin juga check job yang ada kat SUSHIVID ni, apply mana mana yang sesuai dengan korang.

mcm mrs pip, memang ada apply few job, siap kena REJECT juga, tapi itu tak patahkan semangat nak apply lagi dan lagi. dan very alhamdulillah, dah dapat 1 job thru SUSHIVID ni, sedang menunggu material sampai.

income mrs pip

walau tak banyak mana pendapatan mrs pip thru referral program tu, but still bersyukur dapatlah juga merasa sedikit cash. mrs pip baru hantar permohonan untuk cash kan duit ni. once dah berjaya masuk akaun, nnt mrs pip share ok.

yang best ttg SUSHIVID ni bila nak cash kan duit, tiada minimum amaun untuk di cash kan, boleh jer cash kan berapa yang korang dapat. siapa dah cash kan duit SUSHIVID? meh share cerita korang dgn mrs pip ....

siapa yang nak join SUSHIVID, boleh guna referral link mrs pip. boleh >>> KLIK DI SINI >>>, dan link ni akan terus bawa korang ke page SUSHIVID. korang hanya perlu sign up sahaja, dan akan dapat extra cash terus selepas sign up ...

referral program ni, kalau mrs pip tak silap, masih lagi ada, meaning kalau nak sign up, just klik link yang mrs pip bagi kat atas, sehingga pihak SUSHIVID memberitahu bila referral program tu akan tamat. at the moment, memang tak tamat lagi referral program tu, boleh jer join ...

hari tu mrs pip ada buat entry pasal SUSHIVID ni, kot kot korang nak tahu lagi lanjut kan, bolehlah baca kat sini :-


job di SUSHIVID

job kat SUSHIVID, korang boleh cuba mana satu yang sesuai utk korang. tak pun, apply jer semua, muehehe .... satu lagi, kalau korang ada soalan tak faham kan, boleh jer email Sushivid, tanya mana2 yang tak faham, sure email korang akan dijawab dalam masa terdekat. mcm mrs pip, hari tu tanya ada benda tak faham, dua hari kemudian dapat email jawapan.

nak tak join Sushivid? kalau nak join, klik LINK yang mrs pip bagi kat atas.

happy blogging everyone.

cheers.

27 comments:

  1. allhamdulillah... klu rezeki tak kemana sis

    ReplyDelete
  2. Masih tak cukup syarat lagi untuk join SushiVid ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. it is ok Jia, just keep up the good work,
      one of the syaray, PV blog kena maintain 2K sebulan,
      tapi kalau tak reach 2K pun, boleh jer sign up ...

      Delete
  3. wah bestnya ^^ kena buat video ke sis? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends juga Mellya, ada job mmg kena buat video,
      mcm mrs pip ni just try job yang post kat blog jer ...

      Delete
  4. Replies
    1. Nona pun boleh try join Sushivid juga ...

      Delete
  5. Wah Alhamdulillah. Siapa usaha dia dapat kan.

    ReplyDelete
  6. dah joint..takat ni tak berjaya dpt apa2 job..tahniah mrspip dh dpt 1 job dri sushivid..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks FS ... tak pa, apply jer semua job kat sushivid tu, kot2 dapat kan ...

      Delete
  7. Tahniah Mrs Pip.. Insha Allah satu hari nanti saya plak akan join sushivid..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Shikin ... boleh jer join sushivid ni bila-bila :))

      Delete
  8. Replies
    1. adalah rezeki sikit ... #syukurselalu

      Delete
  9. Replies
    1. thanks Farrah ... bila nak update entry lagi?
      rindu pula kat blog Farrah ...

      Delete
  10. wah..saya nak try la..hehe thanks kak!

    ReplyDelete