Jana income dgn Sushivid; hanya untuk bloggers, youtubers & Instagrammers - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 22 August 2017

Jana income dgn Sushivid; hanya untuk bloggers, youtubers & Instagrammers

hi there,

korang pernah tak dengar SUSHIVID? mrs pip pun baru saja tau tentang SUSHIVID ni .. eh korang ni, ni bukan sushi yang boleh makan tu tau ... ni SUSHI yang korang boleh jana duit ... join SUSHIVID dan jana duit ... macam mana tu? ok, jom baca sampai habis entry ni, mrs pip sharekan buat korang semua, kot kot ada rezeki bersama T_T


PERTAMA: apa itu SUSHIVID? 


kalau korang seorang  BLOGGER, YOUTUBER, INSTAGRAMMER, maka korang boleh join SUSHIVID ni ... SUSHIVID ialah platform untuk INFLUENCER macam korang semua untuk SPEAK FOR THE BRAND, jadi melalui SUSHIVID korang boleh appy JOB dan letak harga (range harga diberikan).

to make it simple, melalui SUSHIVID ni, korang boleh menjana income melalui JOB yang diberikan sekiranya korang terpilih untuk melakukan advertorial for the campaigns yang korang apply tadi T_T

KEDUA: apa yang menarik sangat tentang SUSHIVID?

ni sekadar pendapat peribadi #jangankecamsaya :) teehee .... yang bestnya, korang boleh pilih mana mana campaigns yang bersesuaian dengan korang, dan ianya campaigns terbuka, sesiapa pun boleh apply JOB untuk dapatkan campaigns tersebut ... terpulang pada client siapa yg dia nak pilih ...

ni antara campaigns yg sedang berlangsung kat sushivid

lepas tu, setiap campaign yang ditawarkan, akan diletakkan range harga e.g. USD50 - USD250 (semua dalam USD yer), so korang boleh masukkan harga yang korang rasa berapa yang bersesuaian dengan korang asalkan harga tu still dalam range yang diberikan ...

katakan ada campaigns minyak wangi dan range antara USD50 - USD100, kalau korang rasa nak letak USD80, so propose harga tu, kiranya WORK ON YOU OWN TERMS; NO HIDDEN CONTRACTS ... brapa yang korang letak harga tu, begitulah yang korang akan dibayar once korang dapat JOB nanti ...

KETIGA: macam mana nak join SUSHIVID?

mrs pip ada invite few friends utk join sushivid, yg dpt invitation tu, kalau korang sign up thru link mrs pip, kita akan dpt rm25.00 tau! yes, sign up saja dpt duit 😀 ... dan NO MINIMUM AMOUNT kalau nak withdraw duit tu, boleh withdraw terus semua ....

UPDATE TERKINI (23/8/17) : SUSHIVID just called mrs pip and inform yang program kalau sign up thru referral link akan dapat M25.00 kan, allocation for this amounting RM5,000 has been fully redeemed. Tapi, you ols still boleh join SUSHIVID, dan once korang sign up, akan dapat RM10.00 ! yeay ... mrs pip pun agak lambat tau pasal SUSHIVID ni, kalau tau awal awal, mesti mrs pip dah invite korang semua cepat cepat ....

anyway, tak dapat RM25.00 tu tak pa, still dapat RM10.00 kan, dan yang PALING PENTING, korang sign up dan check kerja kerja advertorial yang korang berminat, lepas tu propose jer kerja kerja tu ... then tunggu kot kot rezeki korang yang pihak CLIENT / THE BRANDS akan appoint korang untuk buat review, bak kata pepatah .... tak cuba tak tahu kan ...

nak join tak? jom join ramai-ramai, luangkan masa 5 minit jer untuk SIGN UP, tak lama kan, just 5 minutes ... ok, pergi ke laman web SUSHIVID (url web mrs pip dah sediakan di bawah),

WWW.SUSHIVID.COM


click I'M INFLUENCER

click JOIN US TODAY

once korang dah SIGN UP, apa yang korang perlu buat ialah ikut arahan mudah dari SUSHIVID ... dan isikan semua bio anda yang dikehendaki dan lepas tu korang pergi ke NEW CAMPAIGNS dan check campaigns yang sedang berlangsung, dan apply campaigns yang korang rasa bersesuaian dengan korang ...

income pertama mrs pip

mrs pip dah join pun SUSHIVID ni, dan 1st income pun dah dapat, tak banyak tapi kumpul lama lama insyaallah akan bertambah. tapi, korang jangan malas malas log in SUSHIVID once dah join tau, kena check selalu JOB yang sedang ditawarkan. satu lagi,once dah dapat JOB, jangan pula korang buat buat lupa tugas korang untuk SPEAK FOR THE BRAND, nanti melepas pula bayaran, siapa yang rugi? korang jugak ....

apa tunggu lagi? .... jom join SUSHIVID hari ini ...

cheers.


12 comments:

  1. Saya pun baru tahu pasal sushivid ni lepas baca entry ni. Tq mrs pip sebab sudi share benda ni

    ReplyDelete
  2. Thanks mamapip.. moga murah rezeki selalu mama..

    ReplyDelete
  3. Nak join juga nanti. Dh sign up cuma belum letak coding lagi.

    ReplyDelete
  4. First time dengar pasal SUSHIVID ni. TQ for sharing!!

    ReplyDelete
  5. Wowww... sgt sgt sgt menarik. Teringin nak try la nanti. hihi. :D

    ReplyDelete
  6. Mrs. A pun dah join.
    Tapi yang sadisnya tak speak for the Brand lagiks!! huhuhu

    ReplyDelete