Beli external hard disk 1.5TB jenama SEAGATE , murah hanya di LAZADA - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 26 December 2016

Beli external hard disk 1.5TB jenama SEAGATE , murah hanya di LAZADA

hi there,

yeah! gembira la dapat beli satu lagi external hard disk ... hari tu beli Lenovo External Hard Disk 1TB pada harga RM199.00 + free shipping, beli di LAZADA ... kira murah la ni berbanding di local shop ... yang ni beli untuk mrs pip pakai ...

then recently, waktu LAZADA ONLINE REVOLUTION 12.12, ada FLASH SALE Seagate External Hard Disk 1.5TB , harga cuma RM198.00 + free shipping! gila tak murah kan ... so WAJIB beli satu, yang ni untuk mr.Husband pula!


lepas ni sorang satu ada external hard disk, boleh transfer data berpukal pukal dari laptop / smartphone / tablet dan seangkatan dengannya ...    

nak check tengok harga terkini untuk SEAGATE external hard disk ni, klik sini terus ke laman web LAZADA... rasanya harga berbeza mengikut promosi yang dijalankan.

apapun, memang happy dapat beli satu lagi extra external hard disk ni, dapat pula pada harga yang murah ... LAZADA the best!

cheers.


No comments:

Post a Comment