Beli KainPasang MurahDanCantik Online di KainLulu - MrsPip || The Reviewer

Beli KainPasang MurahDanCantik Online di KainLulu

Beli KainPasang MurahDanCantik Online di KainLulu


hi there, mrs pip beli kain pasang murah online untuk buat baju raya. Sama juga seperti tahun sebelum sebelum ni, mrs pip memang beli kain pasang murah di Facebook KainPasang MurahdanCantik. Korang tahu, serius pergh hebat Facebook Kain Pasang Murah Dan Cantik ni kan bila mana Facebook KainPasang MurahdanCantik sudahpun mencecah seramai 89 ribu FOLLOWERS dan 86 ribu LIKES ! TRUSTED SELLER , koleksi set kain pasang pula semuanya kain pasang trend paling terkini di pasaran.

kain pasang murah dan cantik
kain pasang murah dan cantik

Tahun ni dah masuk tahun keTIGA mrs pip membeli kain pasang menggunakan khidmat Facebook Kain Pasang Murah Dan Cantik. Selain menggunakan akaun facebook sebagai medium untuk menjual kain pasang secara online, seller kain pasang murah dan cantik juga mempunyai akaun instagram yang dikenali sebagai @KAINLULU .

Beli KainPasang MurahDanCantik Online di KainLulu

Kenapa Mrs Pip memilih untuk membeli kain pasang buat baju raya sedondon kitorang di Facebook Kain Pasang Murah dan Cantik / atau di Instagram @KAINLULU?


Sebab utama Mrs Pip memilih untuk membeli kain pasang di Facebook Kain Pasang Murah dan Cantik / atau di Instagram @KAINLULU ialah

  • Kain pasang yang berkualiti tinggi >>> tenunan kain yang padat dan rapat, kain tahan lasak, kuat, tidak mudah rosak, carik mahupun koyak, dan kain tahan lama boleh pakai bertahun-tahun Insya Allah kain tetap elok.
  • Harga kain pasang yang murah berbanding beli di kedai
  • Banyak pilihan warna menarik (sampai rambang mata mau beli warna apa)
  • Pilihan jenis kain pasang yang paling updated, terkini dan cantik , dan material kain yang belum dijual di pasaran online (hanya ada di Facebook Kain Pasang Murah dan Cantik / atau di Instagram @KAINLULU)
  • Once kain pasang dah SOLD OUT, kemungkinan besar NO RE-STOCK 

kain pasang murah dan cantik raya sedondon
kain pasang murah dan cantik raya sedondon

Ini baju raya sedondon mrs pip sekeluarga tahun lepas menggunakan kain pasang jenis como crepe warna dustyblue. Dan kain untuk mrs pip pula, mrs pip pilih jenis corak songket, semua kain pasang cantik berkualiti lagi murah ini Mrs Pip beli di Facebook KainPasang MurahdanCantik / atau di Instagram @KAINLULU tau. Tailor yang jahit baju Mrs Pip ni bagitau, kain cantik dan senang nak potong dan jahit.

Trending memperkenalkan 5 jenis kain pasang yang terkini bagi tahun 2020 dan sudahpun berada di Facebook KainPasang MurahdanCantik / atau di Instagram @KAINLULU ialah:-

  • 1. Kain Pasang Brokat Cotton
  • 2. Kain Pasang Linen Satin
  • 3. Kain Pasang Strip Jaquard
  • 4. Kain Pasang Victoria Duchess Cotton Satin
  • 5. Kain Pasang  Elizabeth Exclusive Wrinkle Crepe

Dan mari kita kenal ciri-ciri kain pasang yang paling trending bagi tahun 2020 di Facebook Kain Pasang Murah dan Cantik / atau di Instagram @KAINLULU seperti yang dinyatakan di atas :-

kain pasang murah dan cantik
Kain Pasang Brokat Cotton 

(1) Kain Pasang Brokat Cotton


a) RM55.00 semeter
b) Bidang 60”
c) Free Pos Semenanjung Area Sahaja
d) Sabah / Sarawak Postage RM17.00 (1-3 Pasang)

Ciri-ciri Kain Pasang Brokat Cotton:-

1. Sejenis brocade lembut
2. Bunga timbul
3. Tidak panas
4. Tidak perlu lining
5. Bahagian dalam kain takda benang gatal
6. Tak kusut atau kecut
7. Ironless
8. Material effect keras
9. Tak shining
10. Design moden
11. Limited stok


kain pasang murah dan cantik
Kain Pasang Linen Satin


(2) Kain Pasang Linen Satin


a) RM29.00 Semeter
b) Bidang 60”
c) Sepasang 3.5m
d) Pembelian open meter
e) Free Pos Semenanjung Area Sahaja
f) Sabah / Sarawak Postage RM17.00 (1-3 Pasang)


Ciri-ciri Kain Pasang Linen Satin:-

1. Exclusive HANYA di lulukainpasang
2. Takda garisan kain
3. Mudah iron
4. Lembut, tebal dan berat
5. Sejenis satin matte
6. Campuran sedikit linen dan cotton
7. Tenunan benang yang rapat-rapat
8. Tidak jarang
9. Pastinya tidak panas
10. Sejuk dan menyerap peluh
11. Tahan lasak tidak mudah koyak
12. Tahan lasak tidak carik
13. Tidak mengikut bentuk badan
14. Unisex lelaki dan wanita boleh pakai
15. Seperti DUCHESS COTTON tetapi lebih lembut dr DUCHESS Cotton


kain pasang murah dan cantik
Kain Pasang Strip Jaquard

(3) Kain Pasang Strip Jaquard


a) Ready stock
b) RM35.00 semeter
c) Limited 5 colors only
d) Bidang 60”
e) Free Pos Semenanjung Area Sahaja
f) Sabah / Sarawak Postage RM17.00 (1-3 Pasang)

Ciri-ciri Kain Pasang Stripe Jaquard:-

1. Sejenis kain seperti chiffon tebal
2. Kain yang lembut
3. Stripe design
4. Tidak perlu lining
5. Iron less
6. Berat dan jatuh
7. Flowy
8. Tidak panas
9. Moden dan terkini
10. Design baru di Malaysia !!


kain pasang murah dan cantik
Kain Pasang Victoria Duchess Cotton Satin

(4) Kain Pasang Victoria Duchess Cotton Satin

a) Ready stock
b) Harga promo RM33.00 semeter
c) Bidang 60"
d) Free Pos Semenanjung Area Sahaja
e) Sabah / Sarawak Postage RM17.00 (1-3 Pasang)
f) Limited stock once sold no restock !!

Ciri-ciri Kain Pasang Victoria Duchess Cotton Satin:-

1. Kain effect keras
2. Kain tidak panas
3. Sejenis kain campuran satin dan cotton
4. Trend kain terkini dan terbaru
5. Permukaan satin matte licin
6. Berkilat sedikit
7. Mempunyai tekstur permukaan kain yg lembut dan halus.
8. Kemasan halus satin menjadikannya lebih exclusive dan menarik.
9. Kain tekstur tahan lasak
10. Kain yang tidak beralun/flowy
11. Tidak panas di badan
12. Tidak luntur


kain pasang murah dan cantik
Kain Pasang Wrinkle Crepe


(5) Kain Pasang ELIZABETH EXCLUSIVES WRINKLE CREPE

a) Harga rm25 smter
b) bidang/lebar kain 60’
c) Free Pos Semenanjung Area Sahaja
d) Sabah / Sarawak Postage RM17.00 (1-3 Pasang)
e) Limited stock once sold no restock !!

Ciri-ciri Kain Pasang ELIZABETH EXCLUSIVES WRINKLE CREPE

1. Ada 2 jenis kain tekstur berbeza
2. Kod 68 sejenis yg ringan DAN Kod 69 adalah sejenis yg tebal dan berat
3. Sejenis wrinkle crepe
4. Lembut dan tidak panas
5. Jatuh beralun (flowy)
6. Design terbaru di Malaysia !!
7. Kain yg memeri/stretchable
8. Buat pelbagai jenis baju kurung, dress, skirt, palazo dan juga tudung
9. Tekstur menggerutu
10. Tidak perlu lining
11. Tidak jarang

Baca Juga Entry : Kami Raya Sedondon 2018 || Kain Pasang Sakura Cotton


Testimoni Pelanggan


Kalau yang rasa nak tengok testimoni pelanggan, sila scroll instagram @KAINLULU , memang ramai yang bagi feedback menarik lepas beli kain pasang murah dan cantik ini. Serius tau, ni memang TRUSTED SELLER.

kain pasang murah dan cantik
kain pasang murah dan cantik
Testimoni Pelanggan

Dan hari tu seller ni ada bagitau ada FAKE ACCOUNT guna gambar seller ni untuk tipu orang lain dengan menjual kain pasang padahal fake seller tu just nak cekup duit pelanggan, lepas tu seller @KAINLULU ni pula yang kena blame!

Aduh, apa ni nak main tipu tipu pula kan , ambil kesempatan cekup duit orang. So yang nak beli kain pasang tu, pastikan korang layari akaun FACEBOOK dan INSTAGRAM kain pasang yang betul dan juga sila buat pembelian dengan wasap ke nombor seller yang betul.

kain pasang murah dan cantik
kain pasang murah dan cantik
Testimoni Pelanggan

80 kain pasang sekali harung satu customer ni beli. Wow sangat! Dah TRUSTED SELLER kan, tak perlu risau kalau korang nak beli berpasang-pasang kain pasang, selagi ada stok selagi itulah kain pasang akan sampai ke tempat korang selepas proses jual beli.

kain pasang murah dan cantik
kain pasang murah dan cantik

yang gambar di bawah ni pula adalah antara ratusan gambar yang pelanggan share gambar once dah siap jahit kain pasang tu. Ada yang pakai untuk raya sedondon, untuk baju bertunang, baju nikah, baju kawin, majlis aqiqah, kids beauty pageant, dan lain lain lagi.

kain pasang murah dan cantik
kain pasang murah dan cantik
customer's feedback

Buat korang yang nak beli kain pasang murah dan cantik , kain pasang trend terkini 2020 yang hot, pastikan korang layari laman media sosial yang betul.



Untuk membuat sebarang pertanyaan / pembelian , bolehlah menghubungi nombor wasap yang tertera, dan pakar kain dari lulu kain pasang akan membalas wasap anda dengan kadar segera.


Whatsapp
012-3700427 atau 016-3022870


Selamat menjamu mata mencari kain pasang murah dan cantik kain paling hot viral trending 2020 ok. Baju raya mrs pip dah hantar kat tailor, baju mrs pip tailor dah siap jahit, sekarang tengah jahit baju melayu mr.Husband dan anak-anak pula. Once dah siap, Insya Allah Mrs Pip share gambar ok.

Done prepare baju raya. Soon nak prepare cookies raya pula. Tengah fikir tahun ni nak buat biskut apa, dan berapa banyak jenis nak buat ni. Hehe.

cheers.

9 comments:

  1. cantik2 kain nya. kat sini selalu masalah nya susah nak cari tailor. lagipun lama dah tak antar tailor sebab dah rasa cam tak berbaloi, mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kan rambang mata mau beli , kalau boleh banyak aku mau beli, tapi asben aku jeling panjang pula nanti. haha.

      Delete
  2. Replies
    1. kain cantik , yang kak pip suka high quality dan harga reasonable.

      Delete
    2. betul betul. worth it bila beli.

      Delete
  3. cpt2la beli kain sbb ramai suda tailor tutup tempahan..hihi sha recycle ja baju arwah mama sbb jubah2 nya smua bsr, ngm pla dipakai time mngndung ..so save bajet nda buat baju thun ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngam tu sha, kalau boleh jimat, why not berjimat cermat kan.
      take care sha tengah preggy.

      Delete
  4. cantiknya design design dia.. Mujurlah dah beli siap dec tahun lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, awal sha siapkan pakaian raya.

      Delete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.