Iman & Amin rindu daddy lah tu ! - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Friday, 5 April 2019

Iman & Amin rindu daddy lah tu !

hi there, ni few few weeks punya cerita ... ada satu hari tu, balik jak Iman n Amin dari sekolah, letak jak beg di study table dorang, terus ambil gambar yg sudah mrs pip kasi frame elok elok ... Aiks, apa ni?


lepas tu siap ntah apa apa budak berdua ni cerita pasal gambar tu ... kejap kejap ni daddy, tu daddy, ni time daddy bla bla bla ... 

mrs pip jadi pemerhati bebas jak ... apalah yg kamurang buat di sekolah tadi sampai tiba tiba obses dgn gambar daddy ... 


ni mesti kes rindu daddy dorang ni ... daddy nowadays kerja jauh sikit dari rumah, so hujung minggu jak ada di rumah ...

since budak2 ni pun sudah sekolah kan, mau pindah randah pun kena fikir banyak kali ... 

jadi, bertabahlah kamu berdua rindu daddy ...


bila nampak anak anak meluahkan rindu dorang dgn cara mcm ni, cara tak cakap direct yg dorg rindu daddy, tapi mmg boleh tahulah dorang tengah rindu daddy, mmg a bit sad juga lah mrs pip rasa ...


dorang try hard simpan rindu tu tak bagi mommy nampak, tapi mommy taulah korang kalau rindu daddy, mmg slalu keluar perangai yang pelik pelik ...

apapun, doakan daddy selalu murah rezeki dan korang berdua jangan nakal2 bila daddy tiada di rumah ...

kalau mommy kerja, korang rindu tak ni?  hehe.

cheers.

Share with your friends

6 comments

  1. Biasalah budak-budak memang macam tu😂. Kadang-kadang hairan bila lihat tingkah laku mereka.

    ReplyDelete
  2. Mama dia pun rindu daddy jugak tu

    ReplyDelete
  3. Mummy pun windu daddy tu.. Kaverline.. Hehe

    ReplyDelete
  4. Alahai.. Berjauhan memang macam tu..

    ReplyDelete
  5. husband pergi training sekejap pun dah rindu dah

    ReplyDelete
  6. alaa comelnya rindu daddy. xpe kids.. ayah p kerja cari rezeki.
    nanti weekend ayah balik =')

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done