Showing posts from March, 2019Show All
Sifat-sifat yang perlu dihindari sebagai seorang wanita yang bergelar ISTERI

hi there, salam Jumaat yang indah buat semua ... so mrs pip mau share info yang mrs pip di IG @parentingmuslim , mengenai sifat sifat yang perlu dihindari sebagai seorang wanita yang bergelar ISTERI. Sifat-sifat tercela …

Makan pizza di Pizzahut , buy 1 free 1 ...

hi there, ni last week punya story ... kitorang pergi pekan Beaufort pasal mr.Husband mau tukar bateri Kembara ... lebih 10 tahun bah guna Kembara, sayang betul kami dgn our 1st car ni, hari tu ada org offer mau beli, tapi mcm s…

Amin Johansen || Hadiah untuk birthday Qistina

hi there , update aktiviti kelas budak Amin pula ... since cikgu kelas si Amin ni rajin update aktiviti kelas dorang, so mrs pip pun update di blog untuk kenangan gitew ... tenkiu laoshi, rajin update cerita budak2 ni 👍 …

Review Makan Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean

Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean. hi there, hahahaha korang jangan la baca sampai habis, karang kejap lagi laju jak korang pergi kedai runcit cari aiskrim walls ni ... ni bukan entry berbayar…

Aku bukan mommy yang PERFECT!

sekadar luahan perasaan , hoping one good day bila anak anak mommy sudah besar dan boleh baca entry ni, hope korang bolehlah maafkan mommy atas kesilapan2 mommy marahkan korang, kurang sabar dan sampai tahap rotankan korang  …

Hadiah daripada rakan blogger || Yaya Azura dan Mommy Irra

hi there, rezeki baik jgn ditolak gitew ... tersenarai sbg salah seorang pemenang di giveaway anjuran yaya azura ... dan hadiahnya selamat diterima minggu ni  ... tenkiu yaya. jeng jeng jeng, sekali buka parcel yaya, teru…

Nami Heavenlee || Jurnal 7 bulan - tumbuh gigi pertama!

hi there, so 20 Mac genap usia baby Nami 7 bulan ... cepat masa berlalu, esok esok nanti dah setahun ...  hari tu baby Nami kena sembelit, lepas jumpa doktor n makan ubat, sembelit dah ok ... tapi, now baby sembelit lagi…

Berhujung minggu ke Rabbitland

hi there, berhujung minggu di Rabbitland ... sabtu hari tu mr.Husband bawa budak2 ni jalan ... tiada plan pun sebenarnya mau pigi rabbitland yg terletak di batu 19 jalan kimanis keningau ... ni kes tersinggah secara tidak diranc…

Baby Nami sembelit seminggu ! Hexbio dan Lactro penyelamat

hi there, ni share cerita mengenai baby Nami sembelit selama seminggu ... just in case baby sembelit lagi, so bolehlah mrs pip rujuk kes sembelit baby di blog .. Haha, ni la bagusnya ada blog ala ala diari ni, kalau kau lupa alk…

Beli Electric Pancake Crepe Maker dan Tapestry guna B Infinite Points di 11Street

hi there, hari tu menang B Infinite 8000 points, so fikir punya fikir akhirnya mrs pip beli electric pancake crepe maker dan 2 helai tapestry di 11Street ... klik entry >>> Menang 8,000 points B Infinite <<< s…