Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean - MrsPip || The Reviewer

Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean

Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean. hi there, hahahaha korang jangan la baca sampai habis, karang kejap lagi laju jak korang pergi kedai runcit cari aiskrim walls ni ... ni bukan entry berbayar, tapi just suka suka tau nak update entry makan makan ... 

Sedap ke Aiskrim Minion Banana Walls Yang Terbaru ?


Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean

semuanya bermula beberapa minggu lepas, entah tiba2 suka makan aiskrim, maybe pasal cuaca la kot kan yg panas ...

lepas tu ternampak dan terbaca kat IG kasih_shadz pasal aiskrim asian delight kelapa tu, katanya sedap ... eh, mmg nampak pun aiskrim ni kat sini, tapi mcm tak teruja nak try asalnya

then time beli buns utk Iman dan  Amin, ternampak aiskrim cute ni, minions banana, so memanggil2 nak suruh beli, hehe

belilah la juga, dahlah kitorang anak beranak penggemar makan pisang ... mcm mr.Husband dan anak anak suka makan pisang melaka, mrs pip pula suka makan pisang berangan .. jadi, yang suka pisang, aiskrim ni a must try one!

utk mrs pip, mmg YUMMY ... harga asikrim minion banana walls terbaru ni ialah RM2.50 ... nanti nak repeat beli makan dengan anak anak dan incik suami 😊

Review Asian Delight Perisa Coconut, Taro, Black Bean


Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean

pasal blogger Sha dah bagitau asian delight coconut ni sedap, so gigih la juga menyinggah beli ... 

mrs pip suka makan puding kelapa, so bila ada aiskrim kelapa, dan ada pula yg bgtau ni sedap, why not give it a try kan ...

ni pun not bad, ada isi kelapa dlm aiskrim tu, boleh gigit2 , sedap la ... Harga asian delight ni RM1.90 satu harganya , ok la tak mahal kan ...

Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean

tapi sebelum tu, mrs pip nampak asian delight yam ni , yang ni mrs pip beli pasal nak rasa ok ke tak bagi pihak mr.Husband coz dia penggemar keladi ...

harga sama jak mcm coconut tu ... RM1.90 satu ... sedap tak? wei, sedap la juga, sama juga ada isi yam di dalam, sedap makan sambil kunyah kunyah isi yam tu ...

Sedap Aiskrim Minion Banana Dan Asian Delight Coconut Taro Black Bean

so, merasa lagi Asian Delight, kali ni black bean pula ... teringat time kecik2 dulu, slalu makan ais potong red bean, 20sen jak time tu, tapi rasa dia mmg nyaman ...

nampak black bean ni, terus terkenang memori kanak kanak .. tapi sayang, black bean ni sekali rasa, rasanya tidak umphh di tekak, so maybe kena tunggu red bean asian delight pula, hope ada ... 

so, mana yang paling win antara semua tu? 

mrs pip pilih MINIONS BANANA tu hokey, pasal CUTENESS level tinggi , time makan buat kita happy terus terkenang zaman budak2 why la teda aiskrim cute mcm ni time tu ... ok la ada, tu hah aiskrim paddle pop ... tapi still, MINIONS cute 😘😘😘

the choice is yours, semua pun sedap ... ikut tekak masing masing ... tp Minions win!

Xoxo.

cheers.

10 comments:

  1. Banana tu memang cute habis.. 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalaulah semua ais krim cute, mmg hari2 habis duit dok beli aiskrim ...kaya pengeluar aiskrim.

      Delete
  2. Kadang-kadang rupa memainkan peranan untuk kita beli sesuatu makanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju.. Tergoda pasal nmpak cantik, nasib baik sedap di tekak.

      Delete
  3. Aiskrim minion tu dah beli..anak-anak nampak terus nak..packaging warna kuning menyerlah tu memang menarik perhatian.

    ReplyDelete
  4. aiskrim kelapa tu macam sedap sgt nampaknya... nak kena cari nih...

    ReplyDelete
  5. aiskrim minion tu comel sgt..kami pun suka hat kelapa tu..mmg hantu kelapa juga lah haha ..nnti nak try semua aiskrim ni

    ReplyDelete
  6. alaaa...saja pengaruh kita suh pi cari jugak ni..especially minions tu..ai pun suka banana..

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.