Menang 8,000 Points B Infinite - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Wednesday, 21 November 2018

Menang 8,000 Points B Infinite

hi there, yeah happy tau mrs pip bila dapat tahu yang mrs pip tersenarai juga untuk menang B Infinite rewards sebanyak 8,000 points! bukan sikit tau 8,000 points tu, banyak bagi mrs pip, so bolehlah redeem beli barang baby Nami lagi, hehe.

Menang 8,000 Points B Infinite
Menang 8,000 Points B Infinite

korang dah check tak nama korang kot kot tersenarai kan .. so bolehlah redeem kat B infinite ... tak sangka pun nama tersenarai , tapi bila asyik lalu lalang orang up status pasal B Infinite ni, so gatal hati juga nak check, dan tup tup nama mrs pip tu hah , the lucky #57  ....



kalau yang tak tahu lagi pasal kelebihan B Infinite ni, mrs pip pernah tulis pasal kad B Infinite ni dulu ... mrs pip ni memang guna B Infinite sejak menjak selalu beli atas talian (online shopping) dan tahu boleh collect points B Card ... dulu2 B Infinite ni dikenali sebagai B Card, kemudian diubah nama kepada B Infinite ...

dan mrs pip apply kad ni senang sahaja, just apply online lepas tu kad dihantar ke alamat rumah ... senang kan nak apply , semudah abc ja ...

kalau korang nak tahu lebih cerita mengenai B Infinite ni, korang layan ja entry terdahulu mrs pip ni :-


thanks B Infinite coz pilih mrs pip sebagai salah sorang pemenang 8,000 Rewards Points ...

cheers.

Share with your friends

7 comments

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done