Showing posts from April, 2017Show All
Shopper Thoughts! Laman web apakah ini?

hi there, familiar tak dengan website Shopper Thoughts? mrs pip pun baru juga 'berkenalan' dengan website Shopper Thoughts ni ;) ... apa tu website Shopper Thoughts? nampak macam sedap, hehe. Shopper Thoughts ni ia…

Muhasabahlah kita wahai WANITA

hi there, sedikit perkongsian tentang wanita, semoga kita mendapat keberkatan dan diredhai Allah.... Percaya atau tidak, wanita adalah penghuni neraka lebih ramai berbanding lelaki seperti yang dilihat oleh rasul kita ketika bagi…

Ketahui Rahsia Hebat di Bulan Syaaban

hi there, alhamdulillah, sampai juga di bulan Syaaban ... antara bulan yang penuh keberkatan, dan antara bulan yang harus digunakan sebaik-baiknya oleh kita sebagai seorang muslim T_T .... Allah SWT Maha Pengasih Lagi Maha Pe…

Inside the Merphin-House: Full tour the making of our Aquarium

hi there, it's the aquarium full entry post! previously when I listed about our in-house projects . this is one of the complete project :)) T_T iklan raya dulu T_T when we decided to construct our own hous…

Pentingnya membuat taksiran cukai, kalau tak ........padah jawabnya!

hi there, kita semakin menghampiri penghujung bulan April ... seperti biasa setiap tahun, asal masuk bulan April sehingga penghujungnya, masa untuk menunaikan kewajipan membayar cukai * kepada golongan yang layak untuk membayar…

Koleksi Raya 2017 dari ZALORA

hi there, koleksi raya zalora 2017 kembali lagi :) ... fuh, banyak koleksi menarik! ....  nak tengok lagi koleksi raya 2017 daripada Zalora? layan laman web ZALORA.COM.MY. p/s: eh, raya dah nak d…