Showing posts from July, 2015Show All
Lil' Iman keliling kampung tingu lori

hari tu bawa lil' Iman jenjalan di kebun with lil' Amin, mmg best ja lil' Iman masuk kebun, tanya itu ini, high curiosity la katakan ... klik sini kalau mau tingu aksi si lil' Iman di kebun ... and few more sho…

Buku cerita menarik dan murah RM9.90 || Baca buku buat lil' Amin

ok, lil' Amin pun 8 months now kan, sudah start faham sikit sikit what mommy says kan ... mrs pip rasa it's time untuk lil' Amin belajar membaca ... adus! mmg mrs pip ni very the obses (iya ke?) untuk ajar anak membac…

Lil' Amin berusia 8 bulan

yeah .... tup tup lil' Amin dah 8 bulan on 11.07.15 (entry lewat hokey, mommy busy buat biskut raya kan that day, ngee) .... lil' Amin sekarang ni laju ja merayap kan ... lagi laju kalau lil' Amin saw his abang menyus…

Naelofar hijab awesome

hari tu mrs pip mencari cari tudung ... kebetulan makan di natural kitchen, suria sabah, end up beli dua helai naelofar hijab, kebetulan ada cik seller cute ni buka small stall berdepan dgn natural kitchen iteww ... mrs pip beli…

Selamat Hari Raya 2015

salam syawal .... how's raya? mrs pip mcm biasa biasa ja ... nothing much to celebrate raya this year ... ni semua gara gara gst kan, so kena berjimat cermat, ngee! kita raya pun tahun ni biasa biasa sajalah ... baju b…