Review Beli Camera Cover Casio Exilim ZR1500 - MrsPip || The Reviewer

Review Beli Camera Cover Casio Exilim ZR1500

Review Beli Camera Cover Casio Exilim  . hi there, happy monday .... dulu dulu time sekolah, mrs pip ada tagline tentang hari Isnin ...

I HATE MONDAYS

mcm tu lah, every monday memang rasa malas nak datang sekolah ... why the becoz? mrs pip malas sangattttt mau attend perhimpunan setiap isnin pagi ... penat tau berdiri jadi 'pegawai polis' *pengawas sekolah*, ngee .... lepas perhimpunan, kena check student pula kalau kalau ada yang langgar disiplin sekolah ... hurmmmm

tapi tu semua dah tinggal kenangan kan ... now mrs pip pun dah jadi mak mak ... lepas ni agak agaknya my little armies ni pun sama mcm mrs pip malas nak gi sekolah every monday tak? harap tak ...

hari tu mrs pip beli camera casio Exilim di LAZADA >>> Beli camera Casio Exilim ZR1500 di LAZADA <<< ... tapi kamera tu sekadar kamera jerr tanpa camera cover and memory card .. so, kalau dua benda ni tak da memang tak BEST kan ...

so, mrs pip google google lah cari di mana online shopping yang best untuk dapat camera cover yang awesome dan memory card yang cun pada harga yang berpatutan .... end up, mrs pip beli di ALIEXPRESS,  ... reason beli di ALIEXPRESS ialah harga mmg murah plus free shipping dan ada buyer protection ...

buyer protection ni penting untuk ensure hak kita sebagai pengguna dilindungi ... jom tengok cover camera yg mrs pip purchase di ALIEXPRESS dan juga itewwww memory card ...

Review Beli Camera Cover Casio Exilim

ni lah cover camera yg awesome itewww

harga : USD10.97 --- MURAH KAN! free shipping tau


memory card jenama TRANSCEND

ni pula memory card jenama TRANSCEND
mrs pip beli 32GB CLASS 10 UHS-I 

harga: USD20.88


pakej ni didatangkan berserta
1 x microSDHC card
1 x SD card adaptor
1 x SD plastic box
1 x micro sd card reader
1 x touch pen (stylus pen) 
ni stylus pen mrs dah try dengan samsung tablet before my samsung condemn recently, mmg boleh guna dan very smooth ...

so semua, kalau nak cari barang yg awesome d\pada harga yang murah, cuba lah shopping di ALIEXPRESS mcm mrs pip, hehe ...

cheers! 

No comments

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.