Rugi kalau shopping di Shopee tak guna Shopback! - MrsPip Dot Com

Saturday, 7 September 2019

Rugi kalau shopping di Shopee tak guna Shopback!

hi there, ok mark la kalendar besar besar sempena 9.9 ni untuk kaki shopping online kat Shopee dan seangkatan dengannya, tapi aku tutup mata sajalah, nak tengok seluas saujana, aku risau dompet aku nipis pula ...

Shopee Super Sale 9.9
Shopee 9.9 Super Shopping Day

rasanya korang tau kan kempen Shopee 9.9 super shopping day, siap tengok iklan si Christiano Ronaldo menari nari la pula , sajalah tu nak ajak kita semua layan Shopee ..

lepas tu kat Instagram Shopee pula tengah run contest, sesiapa yang rajin share kempen Shopee ni, hadiah utama dia voucher Shopee bernilai RM1000 , yes seribu ringgit tau! sampaikan aku tutup jak IG aku , penat scroll asyik iklan Shopee jak aku nampak lalu lalang ... 

lepas tu, bapa mertua aku suruh beli barang tadi di Shopee, alamak ternampak la pula Deal RM1 tu utk barangan terpilih ... siap ada motor kereta bagai .. siapalah yg bertuah dpt beli motor atau kereta tu dgn harga RM1 eh? ... 

Cashback from Shopback
Cashback from Shopback

tapi kan , waktu waktu macam ni lah elok untuk berbelanja secara online pasal banyak diskaun hebat dan boleh dapat free shipping juga, so mmg JIMATTTTT sangat.

tapi , korang kalau nak lagi JIMAT berganda ganda , korang WAJIB beli barang kat SHOPEE tu melalui SHOPBACK ... 

ni earning aku kumpul2 selama shopping online, bukan saja di Shopee, tapi juga di Lazada, Althea, Hermo, Printcious dan beberapa shopping online website lagi ...

siapa yang nak bagi penjimatan kan, kumpul2 lama lama jadi banyak ... so memang untung dapat CASHBACK dari Shopback ni ...

So, jomlah korang register SHOPBACK >>> KLIK SINI UNTUK REGISTER , register pun free , bukan ada pembayaran pun ...

tapi kalau kamurang yang still tidak begitu faham SHOPBACK ni apa, korang boleh baca details entry yang mrs pip pernah published dulu 


nanti lepas ni, setiap kali korang buat online shopping, ingat tau shopping thru SHOPBACK dulu, then baru pilih website mana korang nak shopping ...

Happy Shopping !

cheers.

12 comments:

  1. Bestnya.. Sy nie mau juga beli online lau ada alamat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak pip guna alamat PO BoX jak .. Pinjam2 bah alamat yg boleh dipercayai ...

      Delete
  2. bru tau psl shopback..
    sy ni dh la suke shopping kat shopee..
    ruginyeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni jangan lupa install shopback siap siap..

      Delete
  3. Ada nampak juga tentang sale ni tapi cuba kawal diri dari membeli­čśé.

    ReplyDelete
  4. Dugaan beltul shopee ni, tapi sangat betul tips nak lebih jimat dan lebih untung adalah dengan menggunakan platform shopback.

    https://yamanaimy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, memang jimat shopping bersama Shopback..

      Delete
  5. Alamak belum guna lagi shopback ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna tau Shopback ni , mmg boleh jimat.. Sikit2 lama2 jadi bukit gitew.

      Delete