Song Joong Ki dan Song Hye Ko cerai! - Cerita Blog Mrs Pip

Thursday, 27 June 2019

Song Joong Ki dan Song Hye Ko cerai!

hi there, wahhhhh sedih I tau, sobs sobs ... dorang baru juga kawin 2017, punya happy bila dpt tau dorg kawin, tup tup dah nak cerai , dah failkan perceraian gitew ... Oh no my SONG-SONG couple ... 

aku baca part JoongKi confirmed dah hantar permohonan cerai, dan HyeKo bgtau perceraian ni dia dah fikir panjang dan ini yg terbaik ... 


memang few months back ada la terbaca ada rumors SONGSONG couple ni nak cerai, tapi tu rumors jak kan .. rupa rupanya mmg betul dorang nak bercerai ...

dah lah aku ni suka kat dorang berdua, nampak serasi gitew ... sebab sebab dorang bercerai tu tidaklah dinyatakan , tapi khabar angin bertiup kononnya disebabkan CURANG ... hurm :((

apapun, all the best for both of them ... siapa ada link online drama BOYFRIEND lakonan HyeKo, sudi sudi lah share ... 

saranghae JoongKi and HyeKo ... 

sumber:

cheers.

16 comments:

  1. aduh sapa ni..tak kenal...artis K-Pop yeak...hehe..sorry la kita tak mengikuti sgt drama / citer korea atau penyanyi korea...mmg blur tgk ramai yg share pasal ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, antara pelakon femes la kat korea, hits drama dorg berdua 2016, Descendants of the sun aka DOTS ...

      Delete
  2. tak panjang jodoh pasangan songsong ni..huhu ..
    suka dorang dalam DOTS..Boyfriend tu nama lain citer Encounter kan..ada je kat Kissasian.sh

    ReplyDelete
    Replies
    1. 20 months saja kan kawin dah cerai, sedih I ... Tq bgtau website tu..nnt nak terjah.

      Delete
  3. takde jodoh mrspip apa nk wat... dari drama mereka couple smpai kawin n mcm drama juga mereka leh cerai... ada jodo lebih baik kot nnti tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully dorg jumpa jodoh yg lebih sesuai..

      Delete
  4. ramai betul yang terkejut baca berita ni semalam fuhhh gempar dunia hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua dua happy jak kawin tip tup cerai, mmg terkezut gitew.

      Delete
  5. tu la..sbb diaorang nampak sama2 comei. dah tak panjang jodohnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, comel jak dua dua dorg ni, sweet2 lagi..

      Delete
  6. sebab curang ke???
    alahai...
    sape la ekk yg curang?
    da sweet sgt dah diorang berdua.
    sesuai!

    ReplyDelete
  7. tumpang sedih kan. takde jodoh mereka.

    ReplyDelete