Hadiah dari BFF sempena #edisi40 - MrsPip Dot Com

Thursday, 11 April 2019

Hadiah dari BFF sempena #edisi40

hi there, simpan cerita ni buat kenangan di masa depan ... hari tu la, one of my BFF tetiba message nak bagi hadiah .. bday sudah limpas la, tapi rezeki la bah ni kan namanya ... walaupun bday sudah berlalu, dapat juga hadiah ... cantik pula tu ...


sekali buka, mak oiiii merasa lah pakai batu swarovski ni .. seutas rantai leher yang simple tapi cantik di mata mrs pip, lagi2 mrs pip mmg jenis suka design yg simple2 ... tau betul BFF ni taste I ...

ekceli, mrs pip jaranglah pakai aksesori ni, tapi bila dapat mmg happy sgt .. cuma x tau ni nak pakai atau nak simpan ni ... haha ...

apapun, many thanks kat Aieshah Ithnin, BFF mrs pip, dari zaman uni lagi kenal .  yang slalu tolong format komputer mrs pip tanpa sebarang charge, dan sesekali jadi runner belikan I makanan minuman pasal malas nak pergi cafe ...

dan korang yg baca entry ni, doakan BFF mrs pip ni lulus interview nak buat PhD ya, dah 5 kali interview katanya, tak lulus juga ... BFF ni kerja as a pegawai nazir dan teknologi maklumat , dia nak sgt continue PhD nak buat paperwork kepimpinan dan pengurusan sekolah ... mohon doa ikhlas korang ya ... Tq ..

love you Ecah, friends till jannah.

cheers.

12 comments:

  1. Cantikk! Saya suke yang jenis simple macamni je. Hehe pakailaa sis. ;)

    Semoga BFF mrs pip lulus iv dia jugak. Aamiin.

    ReplyDelete
  2. Mudah2an BFF Mrs Pip lulus interview PhDnya

    ReplyDelete
  3. So sweet of your bff Mrs Pip. Hadiah tu pun lovely.

    Aamiin moga dipermudahkan urusan beliau utk menuntut ilmu, moga berjaya dalam interview dah akhirnya berjaya merangkul PhD aamiin.

    ReplyDelete
  4. cantik..simple mrs pip..pakai la..simpan,nnti warna dia lama2 kusam...baik bff mrs pip tu.. ai lepas kawen je, dah tak bff ngan sesapa..bff ngan en.asben je..haha...Moga bff mrs pip, lulus interview PhD...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doakan BFF mrs pip... mrs pip pun dah kurang kawan lepas kawin, adalah dua tiga org yg still stick together..

      Delete
  5. Design simple tapi cantik. Bestnya ada BFF yang masih berhubung walaupun dah lama tinggalkan zaman universiti. Semoga dipermudahkan segala urusan BFF Kak Pip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Jannah ... ni antara BFF yang still berhubung dgn mrs pip, dah ramai juga yg lost contact...

      Delete