Lafee Nursing Bra membantu memudahkan penyusuan, juga tampil selesa dan bergaya - MrsPip Dot Com

Tuesday, 5 March 2019

Lafee Nursing Bra membantu memudahkan penyusuan, juga tampil selesa dan bergaya

hi there, yeah, Shapee in the house again T_T time preggy baby Nami 5 bulan hari tu, memang berat badan bertambah menyebabkan mrs pip terpaksa menukar saiz intimate wear yang sedia ada ke saiz yang lebih besar , hehe ... dan time tu Shapee menjadi pilihan mrs pip untuk mencuba Shapee maternity briefs, dan once dah cuba guna, memang selesa sangat ... dan memandangkan mrs pip sedang memberikan breastfeeding (BF) secara eksklusif kepada baby Nami, so haruslah perlu ada nursing bra yang tip top selesa untuk digunakan ....


once dapat tahu Shapee mengeluarkan nursing bra terkini yang lebih selesa, menarik, membuatkan mak mak sekalin terasa extra cantik dan lebih yakin diri, maka mrs pip tak ketinggalan nak grab juga Shapee nursing bra ni ... 

nursing bra ini dikenali sebagai Lafee Nursing Bra, dan dilancarkan secara rasmi di laman web Shapee pada 4 March 2019.


seperti breasfeeding mommies yang lain, amatlah penting untuk memiliki nursing bra yang selesa kerana aktiviti breastfeeding ni tak kira masa dan tempat ... apabila baby nak menyusu tu, ada dia kisah mak dia ni tengah buat apa dan di mana ... bab bab menyusu ni, baby memang tak ada kompromi gitew ... 

breastfeeding tak kenal tempat dan masa

dan kita pun yang mak mak ni, nak selak tu kalau tak guna nursing bra memang tak selesa kan .. betul tak breastfeeding mommies? lepas tu kalau baby sejenis yang tak tahan sabar, mana nak selak, mana nak dengar baby nangis, hiks! boleh stress kan ...

lepas tu bila dah mommy stress, air susu pun boleh berkurangan .. so ni yang kita nak elak, tak nak la kita yang stress, baby pula yang kurang air susu ... kesian la kat baby kan ... jadi, kita chill chill sentiasa.


yeay dapat kotak Lafee Nursing Bra daripada Shapee ni, wah memang happy tengok packaging nursing bra tersebut ... cantik sangat bungkusan tu kan ... 

so, apa yang menarik mengenai Lafee Nursing Bra daripada jenama Shapee ni? mak mak pencinta Shapee pasti dah tahu daya tarikan Lafee ni kan ... 

yang tak tahu lagi mengenai Lafee Nursing Bra ni, di sini mrs pip sertakan maklumat lengkap mengenai Lafee Nursing Bra ...


sebelum mrs pip share mengenai product detail, so tada! Lafee is in the house... Unboxing Lafee Nursing Bra hak milik mrs pip ... untuk pengetahuan, ianya juga disertakan panty yang sedondon dengan Lafee Nursing Bra tu tau ... walaupun setakat nursing bra, tapi gaya wajib ada ...

Product Details
  • Innovative nursing clips design for total convenience.
  • Removable foam cups provides greater flexibility.
  • Reinforced non-slip straps for total support and comfort.
  • Full cup design to fit comfortably and support your changing shape each step of the way.
  • 4 hooks & eye extensions for greater adjustability.
  • 100% made by cotton for total comfort.
*included panty
Material: Cotton
Size
M (32B; 32C; 32D; 32E)
L (34B; 34C; 34D; 34E)
XL (36B; 36C; 36D; 36E)
XXL (38B; 38C; 38D; 38E)

3 warna yang menarik Lafee Nursing Bra
untuk dijadikan pilihan ; grey, pink dan beige.

mrs pip happy menggunakan Lafee Nursing Bra , dan kalau korang ni sejenis mak mak yang nak rasa lebih selesa dan yakin setiap kali breastfeeding, maka wajib mencuba produk Laffee ni... Sangat selesa dipakai ❤

berminat untuk mendapatkan set nursing bra LAFEE yang selesa lagi cantik menawan ni? gunakan kod LNBEY ketika membuat pembayaran di laman web rasmi SHAPEE untuk diskaun harga sebanyak RM10.00 ...


thanks for reading!

cheers.

dan layan video unboxing mrs pip ni :))



Yeah, berita gembira buat breastfeeding moms ❤Shapee dah keluarkan nursing bra terbaru dikenali sebagai LAFEE 💞 sangat selesa dipakai untuk memudahkan breastfeeding bersama baby . mrs pip kasi include Product Details untuk info . 👩Innovative nursing clips design for total convenience 👩Removable foam cups provides greater flexibility 👩Reinforced non-slip straps for total support and comfort 👩Full cup design to fit comfortably and support your changing shape each step of the way 👩4 hooks & eye extensions for greater adjustability 👩100% made by cotton for total comfort 👩included panty . dan berita baik, kalau korang berminat utk mendapatkan Lafee, 10% diskaun akan diberikan dengan menggunakan kod LNBEY . nak tahu lebih lanjut, boleh layari IG @shapeemy . #lafee #shapeemy #nursingbra #lafeenursingbra #shapeemlaysia #lacenursingbra #pipreview #pipproduct #breastfeedingmom #breastfeeding
A post shared by Emphi Yap (@mrspip18) on

29 comments:

  1. wah bagus ni utk BF mommy!!

    ReplyDelete
  2. Cantiknya lace dia MRs Pip walau kat tepi tu je. Berkenan plak ana tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet2 design ni.. Lebih feminin gitew bila dah letak lace.

      Delete
  3. Peenah guna shapee nursing bra, memg selesa.. Best sangat.. Sennag nak nyusukan anak.. Ni yangvlace nampak lawa pulak

    ReplyDelete
  4. Pernah guna memang best dan berkualiti

    ReplyDelete
  5. eyh , nak beli la. lawa semuanya

    ReplyDelete
  6. cantik juga nursing bra ni.. boleh rekemen pada adik ipar yang baru lepas bersalin

    ReplyDelete
  7. eh eh cantiknye nursing bra tu! kite yg belum married ni pon jadi mcm berkenan pulak ha hiksss~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang bukan BF moms pun boleh juga pakai Lafee ni ..

      Delete
  8. boleh recommend pada anak buah juga ni..menarik dan cantik bra tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selesa nak guna ..sesuai sgt rekemen pada BF mom.

      Delete
  9. Warna yang ditampilkan juga menarik. Mya paling suka warna pink. Hehehe. Walaupun kita ni single lagi.

    ReplyDelete
  10. Jenama yang dipercayai... Confirm selesa..

    ReplyDelete
  11. wah..bagus ni..warna pun lawa-lawa!

    ReplyDelete
  12. Yea betul, keselesaan mak2 masa bf pun kena amik kira.. Klu x, dgn bby nangis lgi.. Bikin stress..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proses selak lagi pantas dan cepat gitew..

      Delete