SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 21 April 2018

SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung

hi there, #mommypregnant ni dah masuk 5 bulan ... perut pun semakin memboyot, berat badan pun semakin mencanak canak naik ... well, mmg sinonim la kan, bila mengandung saja, mesti ada penambahan berat badan.. bila berat badan bertambah tu, maka saiz pakaian pun akan sedikit sebanyak berubah ... tak cukup dengan saiz pakaian yang naik one extra size, terpaksa pula berdepan dengan masalah mencari pakaian dalam yang sesuai dan selesa untuk pergerakan #mommypregnant .... cari punya cari, mrs pip terjumpa dengan SHAPEE , pakaian dalam yang selesa untuk wanita mengandung ... jom layan review mrs pip mengenai SHAPEE , pakaian dalam yang selesa untuk wanita mengandung ni ....

SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung
SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung

untuk setiap wanita yang hamil, penting untuk memakai pakaian yang selesa ... bukan sahaja pakaian luaran, tetapi termasuklah pakaian dalaman ... hah! macamlah korang tak faham kan, bila dah mengandung ni, berat badan pun bertambah ... bila dah bertambah tu,, ada pakaian yang tak muat kan, termasuklah pakaian dalam ... mcm mrs pip ni, memang terasa rimas kalau pakaian dalam tu sempit, tak rasa bebas bergerak ... lagi teruk, kalau pakaian dalam (underwear) dah sempit, alamatnya boleh menimbulkan rasa pedih di celah paha akibat geseran antara pakaian dalam dan celah paha ... 

SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung
SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung

mrs pip happy sangat bila dapat kenal produk SHAPEE yang mengeluarkan pakaian dalam selesa untuk wanita hamil ... produk SHAPEE yang mrs pip miliki ni ialah High Waist Seamless Maternity Briefs, di datangkan dalam 2 pcs per box dengan harga mampu milik bagi pendapat mrs pip iaitu RM36.00 per box dan ada tiga warna pilihan pink, beige dan black ...

SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung
SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung

Shapee maternity briefs have been designed generously sit over your bump. Made by high quality material, it offered great comfort and enhanced fit, providing a fresh feel throughout the day.

SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung
SHAPEE pakaian dalam selesa untuk wanita mengandung

saiz untuk Shapee seamless maternity briefs ni ialah FREE SIZE, dah nama pun seamless kan, memang senang melentur ikut saiz badan ... untuk mrs pip, memang tak rasa risau kot kot FREE SIZE tu tak fit kat badan coz it fits nicely dan since maternity briefs ni jenis high waist cutting, so it supports big belly mrs pip ni , hehe ... 

selain Shapee ni menyediakan pakaian dalam (underwear) khusus untuk wanita mengandung, Shapee juga mengeluarkan produk lain iaitu Compression Wrap, Nursing Bra dan Shapewear ... bila dah hampir nak bersalin nnt, mrs pip nak beli pula Shapee nursing bra untuk penyediaan nak menyusukan baby dengan lebih selesa  ... dan lepas tu nak grab juga Shapee shapewear (waist shaper) tu untuk penjagaan bentuk badan selepas bersalin ...

nak tahu lebih lanjut mengenai SHAPEE, sila layari laman web SHAPEE di


stay fabulous mommies!

cheers.

6 comments:

  1. Sekarang ni macam-macam keperluan untuk ibu mengandung ade. Siapkan poket aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ... kena siapkan duit ... nasib harga kat SHAPEE ni affordable ...

      Delete
  2. macam2 ada untuk ibu mengandung skrg..semua untuk keselesaan ibu mengandung..kalau macam ni nak pregnant tiap2 tahun la..eh..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ... jgnlah pregnant setiap tahun, nak menjaga baby tu letih lah juga ... hehe ...

      Delete
  3. tengok pun nampak selesa tu...

    ReplyDelete
  4. Bagusnya.. Macam-macam jenis produk sekarang nie untuk ibu mengandung..

    ReplyDelete