Happy 4th Blogversary - Cerita Blog Mrs Pip

Friday, 1 March 2019

Happy 4th Blogversary

hi there, very alhamdulillah blog dah berusia 4 tahun pada 25.02.19 hari tu ... baru hari ni ada masa nak buat entry khas , hehe .... dan yang dah join giveaway mrs pip #rezekidikongsibersama tu, hope korang dah semak senarai pemenang ! mrs pip dah umum dah ...

nak semak siapa yang menang >>> KLIK SINI <<< yang tak menang tu, stay tune utk giveaway mrs pip seterusnya, insya allah pada bulan mac ni ada satu giveaway mrs pip bersama sponsor.


dan nak cerita sikit pasal blog ... dah 4 tahun bersiaran, tak sangka dapat menulis selama ini, ingatkan hari tu bila berblog maybe akan sekerat jalan sahaja, tapi bila dah kenal ramai rakan blogger, rasa seronok pula berblog berkongsi cerita ... hope mrs pip mampu menulis dengan kerap dan blog tak bersawang :))

hope korang yang follow blog mrs pip ni, sesekali tu sudi sudi lah letak komen yer ... ada masa nnt mrs pip lawat blog korang pula ... now dah ada baby Nami ni, jarang juga berblogwalking ... apapun, semoga blog menjadi medium perkongsian yang baik baik saja untuk kita semua.

xoxo.

cheers.

30 comments:

  1. Allhamdulillah... semoga mrs pip terus maju jaya

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. 4 tahun dah usia blog.. Hehee

    ReplyDelete
  3. Terbaek. Hepy blogversarry :)

    ReplyDelete
  4. happy 4th blogversary, mrs pip..eh..kita pun lupa baper tahun dah berblog..sat la nak check...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...tahniah mrs pip! semoga terus bersemangat berblog!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Happy 4th blogversary 😍😍

    ReplyDelete
  7. Tahniah pip! Happy blogging 😊

    ReplyDelete
  8. Happy blogversary. Semoga Kak Pip terus rajin berblogging.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah Mrs Pip. Moga terus istiqomah. Suka bertandang ke sini :)

    ReplyDelete
  10. hai Mrs Pip! wahhh tahniahhh dah 4 tahun dah ye usia blog! all the best Mrs Pip hehe

    ReplyDelete