Pemenang || #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip - MrsPip Dot Com

Thursday, 28 February 2019

Pemenang || #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

hi there, maka tamatlah sudah  #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip ... first of all, terima kasih banyak banyak join giveaway yang mrs pip anjurkan, dan mrs pip harap korang yang menang tu akan happy dengan hadiah yang mrs pip sediakan T_T dan buat yang tak menang tu, jangan sedih sedih yer, insya allah bulan Mac ni akan ada satu lagi giveaway yang mrs pip akan buat bersama sponsor , so stay tune!


ada beberapa hadiah yang mrs pip sudah sediakan ... dan untuk pemenang hadiah utama, mrs pip menggunakan random.org , pilihan adalah secara rawak dibuat tanpa prejudis pilih pilih kasih yer T_T


sebanyak 32 penyertaan , dan boleh klik senarai peserta >>> DI SINI <<< dan hadiah yang disediakan adalah untuk


  • pemenang utama
  • pemenang best comment
  • pemenang pilihan mrs pip
  • pemenang teka tarikh lahir 

pemenang utama >>> #13 YayaAzura Dot Com

dan kalau tak silap mrs pip, yaya azura juga menyambut ulangtahun kelahiran di bula Febuari ..
sep sikit, kita geng #babyfebruary.

Happy Birthday to you too Yaya.


pemenang best comment >>> #30 MaisarahSidi Dot Com


pemenang pilihan mrs pip >>> #19 FiezaSani Dot Xyz

pemenang pilihan ni mrs pip pilih kepada mereka yang rajin bagi komen 
sepanjang giveaway ni berlangsung :)) tenkiu Fieza rajin komen entry entry mrs pip T_T


untuk teka tarikh lahir mrs pip dengan tepat, ada beberapa peserta yang 
berjaya meneka dengan tepat ...

maka, mrs pip menggunakan bantuan commentpicker.com
untuk memilih nama pemenang bertuah teka tarikh lahir,
dan pemenangnya ialah

pemenang teka tarikh lahir >>> #10 Goodcry Dot Blogspot Dot Com

tahniah tahniah ... and very alhamdulillah happy dapat berkongsi rezeki dengan korang semua , hope korang suka hadiah yang mrs pip sediakan ... hari tu mrs pip ada share gambar bakal hadiah yang korang akan dapat, dan mrs pip dah arrange hadiah tu, dan ada hadiah yang tak masuk dalam gambar yer ... 

so, dah menang, sudi sudilah bagi details kat mrs pip ... 

sila emailkan details korang ke : sukasukasurirumah@gmail.com

tajuk email: menang giveaway mrspip

details;
nama:
alamat untuk hantar hadiah:
nombor telefon:

yang ada wasap number mrs pip, bolehlah wasap mrs pip hokey T_T

have a nice day everyone.

cheers.

16 comments:

  1. wahhh.. tahniah pada para pemenang...

    ReplyDelete
  2. wahhhhh.. tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  6. yeay..tq mrs pip..pilih kita..hehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki jadi pemenang utama..tq mrs pip..tq random!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah terpilih jadi salah seorang pemenang.. terima kasih Mrs Pip! Semoga dilimpahkan rezeki oleh-Nya insyaAllah

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  10. Tahniah Mrs. A ucapkan buat para pemenang.

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua 😊😊

    ReplyDelete