Senarai Peserta || #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip - Cerita Blog Mrs Pip

Wednesday, 13 February 2019

Senarai Peserta || #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

hi there, first of all, thanks sangat kat korang yang join giveaway mrs pip ni ... kat sini senarai nama peserta yang join giveaway mrs pip T_T so sila check nama korang yang join tu, ada masuk list ke tak, kot kot la bah kan ada yang tercicir ... opppsss, kalau ada tercicir , info di ruang komen ok ... 

senarai peserta:-



yang tak join lain, bolehlah sudi sudi join giveaway mrs pip ni ... klik banner di atas T_T

dan yang dah join, sila-sila blogwalking sesama korang hokey :))

thanks you ols join giveaway mrs pip.

p/s: esok valentine's day ... ada yang celebrate ke? #sistanyajer T_T

cheers.

2 comments: