Hadiah #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip - MrsPip Dot Com

Wednesday, 20 February 2019

Hadiah #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

hi there, so yang seperti mrs pip bagitau hadiah untuk giveaway terkini mrs pip iaitu >>> #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip <<< akan mrs pip bagitau once hadiah sudah tersedia ... jadinya, hari ni mrs pip nak info kat korang, tada! gambar di bawah adalah antara hadiah yang mrs pip sediakan untuk bakal pemenang bertuah giveaway mrs pip ....

hadiah hadiah kat dalam gambar tu, mrs pip tak susun lagi mana yang utk 
  • pemenang utama, 
  • pemenang bertuah teka tarikh lahir, 
  • pemenang bertuah bagi komen BEST (still waiting ada tak lagi nak bagi komen yang best best ni? korang yang join boleh komen dua tiga entry, kalau mrs pip rasa komen tu melekat di hati I , maka komen koranglah yang akan dipilih tau) 
  • pemenang bertuah pilihan mrs pip, etc. 
eh, banyaknya bakal pemenang ni? dah nama pun  #RezekiDiKongsiBersama , so kita kongsi ler rezeki yang ada kan T_T

hadiah ni semua adalah barangan yang mrs pip dapatkan di laman web Althea ... tapi, mrs pip rasa rasa nak tambah lagi hadiah ni, maybe nak tambah, tapi tertakluk kepada penyertaan ... kalau penyertaan melebihi 50 peserta, so mrs pip insya allah akan tambah lagi hadiah T_T


Hadiah #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip
Hadiah #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

so, kalau korang rasa hadiah ini menarik, jomlah join ramai ramai pada yang tak join lagi ... yang dah join tu, thanks a lot support giveaway mrs pip ...

nak tengok senarai peserta >>> KLIK SINI <<<

nak join giveaway mrs pip >>> KLIK SINI <<<

cheers.

4 comments: